PlayStation 3, Xbox 360 vagy Nintendo Wii? Melyiket vegyem?
Az az igazság, hogy PC-nem akarok játszani, nem akarok egy közelről monitor előtt görnyedni órákig. Inkább hanyatt b@szom magam a kanapén, és messziről nyomkodni a controllert a haverral együtt, amúgy is van egy full HD-s LED tv-m. A gépem amúgy sem alkalmas a komolyabb játékokra, olcsóbb lenne egy konzolt megvennem, mint feltuningolni a gépemet.
Viszont még sosem volt konzolom (na jó régen még az őskorban egy nintendo-m amin mario-ztam :D ).
De a mai új konzolok közül nem tudom, hogy melyik a jobb és miért. Melyiket ajánlanátok? Indokot is kérek szépen!
Ja, úgy játszanék, hogy a haverom közvetlenül mellettem ül.
Csak ilyen egyszerűbb játékok igazából, nem vagyok egy marha nagy gamer, suli után haverral lazulni egyet, nem kell nekem brutál grafika, inkább csak szórakoztató legyen maga a játék, ilyen Tekken-szerű verekedős vagy valami sport témájú játék is megteszi. Még az ilyen noname játékok is jók.
Konzol: XBox 360
Játék: Army of Two: The 40th Day
Szia!
Ha csúcs grafika, és inkább az akció játékokat szereted X-box 360.
Ha csúcs grafika, sok lehetőség , és akció játékokkal szeretnél játszani többnyire, és szeretnéd követni a modern technológiát( 3D,Blu Ray), akkor Ps3.
Ha meg nem számít a csúcs grafika, de utálod az akció lövöldözős játékokat(persze itt is van sok ilyen), és annál inkább szereted a barátibb játékokat, akkor Wii!
A Wii telis tele vannak jó játékok: Parti, Tánc, Sport stb...Ami társaságban nagyon nagyon állat! És ha bejönnek a NINTENDO játékai is pl: Mario, Donkey Kong, Metroid stb....Emellet: csak Wii-hez kapsz kiegészítőket, méghozzá nagy számban, ami még élvezetesebbé teszi a játékokat: Teniszütő, golfütő, ping pongütő, pisztoly, horgászbot stb.....
Nekem megvolt a lehetőségem a 3 gép közül melyiket vegyem, én a Wii mellett döntöttem, ezek miatt, és a játékkínálat miatt!
Üdv
Én wii-t nem vennék mert nincs rá annyi játék.
Nekem ps3 van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!