PlayStation 3, Xbox 360 vagy Nintendo Wii? Melyiket vegyem?
Az az igazság, hogy PC-nem akarok játszani, nem akarok egy közelről monitor előtt görnyedni órákig. Inkább hanyatt b@szom magam a kanapén, és messziről nyomkodni a controllert a haverral együtt, amúgy is van egy full HD-s LED tv-m. A gépem amúgy sem alkalmas a komolyabb játékokra, olcsóbb lenne egy konzolt megvennem, mint feltuningolni a gépemet.
Viszont még sosem volt konzolom (na jó régen még az őskorban egy nintendo-m amin mario-ztam :D ).
De a mai új konzolok közül nem tudom, hogy melyik a jobb és miért. Melyiket ajánlanátok? Indokot is kérek szépen!
7. vagyok: 21:50
Wii-re nagyon sok jó játék van! De ezt előbb az írásomban felvezettem....
Kedves Kérdező! Akkor neked Wii a legjobb választás(amiket leírtál...)
Üdv
http://www.youtube.com/watch?v=TZKKpusurTk&feature=youtube_g..
Szerintem ezen minden látszik! XBOX 360!!! A PS3 MEG A WII ELBUJHAT SZÉGYENÜKBEN ÉS HA MEGISMERED AZALATT AZ 1 HÓNAP FREE LIVE-OT RÁJÖSSZ MILYEN JÓ A MULTIPLAYER!
Kedves Almapeti!
Értsd már meg légyszíves, már leírtam csomószor, hogy nagy ívben sz@rok a hiper-szuper grfikára és az online multiplayerre. Egyébként a linkelt videó alapján egyiknek sem rossz a grafikája, na most az általad fanatikusan kedvelt Xbox360-nak egy hangyaf@sznyival szebb a grafikája a másik kettőnél. Na és akkor mi van ha szebb? Semmi, számomra a grafika nem fő szempont, hogy melyiket vásároljam meg. Nekem jó játékélmény kell és könnyed szórakozás ennyi. Persze nincs kizárva az sem, hogy Xbox360-am lesz végül. Igazából marha nehezen tudok dönteni, mert a maga módján egyik sem rossz konzol, viszont nyilván mindhármat nem fogom megvásárolni.
Eddig a PS3 áll legtávolabb tőlem. A Wii az azért lenne jó, mert vannak rajta sok sportos játékok, az Xbox360on pedig van pár repülős szimulátor ami nekem megvan ugyan PC-n, de kapható Xbox 360-ra is, ráadásul egy joystickkal nagy TV előtt még élvezhetőbb lenne. Nehéz döntés.
Most már igazából a kérdés az, hogy Wii vagy Xbox360?
Xbox 360 -ra is vannak sport játékok és nem kinect (a kinect szerintem is felesleges) pl.: SSX ez nekem is megvan és az ssx-et lehet split scree-ben nyomni és nagyon élvezetes! Videó ssx gameplay-ról:
http://www.youtube.com/watch?v=TT9zPJQtsoo&feature=youtube_g..
Ez kicsit jobb ennél:
http://www.youtube.com/watch?v=kcaomozYwv8&feature=youtube_g..
Néhány kis ugrás, forgás miatt ez nem jobb és az irányítás se valami jó és egy csőben mész végig még irányt se választhatsz mint az ssx-ben!
Kedves Kérdező!
Azért mondjuk annyit reagálhatnál, hogy köszönöm, már kétszer válaszoltam...
Mind1, csak segíteni akarok...
Ha Wii vagy X-box 360 között vacillálsz és van PC-d otthon, akkor Wii! A többi válaszolót meg nem értem, hogy ha a Kedves Kérdező már ezerszer leírja, hogy a grafika nem érdekli annyira, akkor mért írják le ennyiszer....
Wii
Na kedves Almapeti!
Ez már valami! Igen tetszetős ez a snowboard-os játék. Ja ha netán az Xbox360 mellett döntenék akkor csakis Kinect nélkül. Kinect az mi a francnak? Egyrész drágább vele együtt a konzol, másrészt kontrollerral is elvagyok én, harmadrészt abból a pénzből inkább veszek játékot eredetibe, mint hogy arra gyűjtsek plusz lóvét hogy kinect-tel együtt vegyek egy Xbox-ot.
Mondjuk a Wii-n is vannak csábítóan jó játékok.
Lehet, hogy előbb megveszem az egyiket, utána később a másikat.
PS3-at biztos nem fogok venni, sz@rok a Blu-ray technológiára, néztem a játék kínálataikat, amik nekem kellenének azok nincsenek PS3-ra, viszont Wii-re és Xbox360-ra igen.
Kedves 11:11-es válaszoló, aki a Wii-t ajánlotta.
Igazad van neked is illene megköszönnöm, mert a Te válaszaidat is igen csak figyelembe vettem, ezért is vacillálok a Wii és az Xbox között. Szóval köszi a segítségedet!
A Gears of war coop -ban jó osztott képernyőben vagy online! És a Gears of war 1-et 100%-ig kijátszottam de a gears of war 2 csak 90-95%-ig van kész haverral próbáljuk Insane módban a Horda módot kivinni 50. Hullámig nagyon nehéz!
https://www.youtube.com/watch?v=832YORTdn_Q&feature=youtube_..
Gears of war a legjobb játék osztott képernyőn és xbox 360 exkluzív játék szóval csak xbox 360 - ra van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!