Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PlayStation 3, Xbox 360 vagy...

PlayStation 3, Xbox 360 vagy Nintendo Wii? Melyiket vegyem?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy PC-nem akarok játszani, nem akarok egy közelről monitor előtt görnyedni órákig. Inkább hanyatt b@szom magam a kanapén, és messziről nyomkodni a controllert a haverral együtt, amúgy is van egy full HD-s LED tv-m. A gépem amúgy sem alkalmas a komolyabb játékokra, olcsóbb lenne egy konzolt megvennem, mint feltuningolni a gépemet.

Viszont még sosem volt konzolom (na jó régen még az őskorban egy nintendo-m amin mario-ztam :D ).

De a mai új konzolok közül nem tudom, hogy melyik a jobb és miért. Melyiket ajánlanátok? Indokot is kérek szépen!

2012. jún. 26. 11:40
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:

Ez a Gears Of War ilyen lövöldözős téma. Az ilyen műfajú játékok nem a kedvenceim. De azért köszi az infót!

Aki a Wii-t ajánlotta (ma 11:11-es) , attól kérdeznék valamit.

Ugyebár a Wii az most ilyen

[link]

A kérdésem az, hogy ehhez adnak hozzá rendes kontrollert, azaz ilyet:

[link]

Vagy ezt külön kell megvennem? Mert ez a távirányítóhoz hasonló cuccal, nem tudom, hogy lehet-e vele egyáltalán normálisan játszani.

2012. jún. 28. 12:58
 22/52 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Sajnos külön meg kell venned hozzá!

Wii többféle választékban kapható. PL: fehér, feket, kék...

Nekem kék van(limitált)

360-ra is meg Wii-re is vannak jó játékok. 360-ra több akció szóval ..több mai stílusú játék van. Ugyanez a kínálat meg van nagyjából Wii-n, de ott több a nem mai játék. De szerintem, ha rendelkezel pc-vel, akkor 360 kilőve, legalábbis én így gondolkodtam! Nekem megvolt a lehetőségem, h mind 3 gépet megvehessem. Elsőnek 360-at akartam majdnem meg is vettem, azután ps3at akartam majd mikor majdnem megvettem az utolsó pillanatban vettem egy Wiit...Nekem ez az új hiába 6 éves! :D :D

Ha van még kérdésed nyugodtan bátran kérdezz csak, és csak magadra hallgass, amit te szeretnél! :D :D xd xd

Üdv

2012. jún. 28. 13:38
 23/52 Almapeti ***** válasza:

A KÉSZÜLÉK IS FURI EGY KICSIT MEG A KONTROLLEREK IS LEGALÁBB NE KELLENE KONTROLLER WII HEZ DE NÉZD:

Xbox 360 Slim:

[link]

Wii:

[link]

Szerintem kialakításban szebb az xbox és nagyobb játékélményt is ad függetlenül a grafikától! Több olcsóbb játék is van rá haveromnak van wii-je és xbpox 360-ja is és a wii-t nem tudja eladni mert senkinek sem kell nagyon olcsón se és neki elite van!

2012. jún. 28. 13:42
 24/52 A kérdező kommentje:

Igazából engem a készülék kialakítása dizájnja sem érdekel. Ha papírvékony extra desing metálfényezésű az sem zavar, ha annyira bumfordi, hogy mamutot lehet vele agyonb@szni az sem zavar.

Az sem zavar, ha a Wii-hez külön kell a kontrollert megvásárolni, mert az alapgép Wii is 40-45 ezer forint + mellé a kontrollerek (2db) 10.000 Ft. (Darabját láttam 4999 Ft-ért). Még így együtt is 50.000 Ft köröl mozog, az Xbox360 alapból drágább. Viszont ahhoz is kellene vennem egy joystickot a repcsi szimulátor végett. De még ez sem zavarna amúgy.

Az a baj, hogy mindkettőn vannak olyan játékok amit szívesen tolnék.

Ezeket próbálnám Wii-re:

[link]

(Nem tehetek róla NFL b*zi vagyok :D, de igazából is ezt sportolok, amcsi focizok)

[link]

[link]

Xbox360-ra:

[link]

(Ezzel PC-n is toltam, sokat)

[link]

(Ezt is sokat nyomattam PC-re)

No meg a Sniper Ghost Warrior is jöhet, a lövöldözős játékokért nem vagyok oda, de ez az egy kivétel.

2012. jún. 28. 14:30
 25/52 anonim ***** válasza:

(Én vagy a Wii-s)

Na akkor melyik áll közelebb a szívedhez? Melyik lesz a szerencsés konzol? Még annyit hozzátennék. Hogy, ha neked megfelelne úgy, akkor nem kell joyt venni Wiihez, mert a mozgásérzékelős Remote Plus-t Joy-nak is lehet használni oldalra fordítva..! Egy Kedves hozzászóló azt írta, hogy a Wii-t alig lehet eladni...Hát...Erről nem ez a véleményem...Én nem vagyok elfogult! Tudom, hogy hardver alapon jobb a 360,de nem minden a hardver. A mai fiatalok(én is 22 vagyok) tisztelet a kivételnek, mind az ilyen véres játékokért rajong inkább, na én ezeket utálom pont ezért (is) vettem Wii-t.

Kedves Kérdező!

Mint már írtam a Wiihez nagyon sok extra kiegészítő van: Pisztoly, teniszütő, horgászbot ping pongütő stb...!

A lényeg még mindig az:

Ha akció inkább és csúcsgrafika, akkor 360!

Ha barátibb játékok(sport,parti,tánc,társas, agy nintentdo játékok: Mario, Donkey Kong stb..), akkor Wii.

Ha nem számít a grafika, akkor meg alapból Wii!

Hisz Wii-n is megtalálsz sok játékot, ami 360-ra van, viszont ami 360-on van az nem igazán van Wii-re(pl: Mario......stb...)

Üdv

2012. jún. 28. 15:17
 26/52 A kérdező kommentje:

Kedves Wii-s válaszoló te csaj vagy, vagy csávó?

Na mindegy amúgy csak kérdezem. Én is 23 vagyok. Én inkább a repülős szimulátorokért, verekedős játékokért és a sportos játékokért vagyok oda, bár a jó öreg világklasszis olasz vízvezeték-szerelővel is megvagyok elégedve (régen mennyit nyomtam) . PC-n nem jó játszani (szerintem), monitor előtt görnyedve egérrel és billentyűzettel nem frankó játszani, gépet tuningolni állandóan. Minek ha van LED TV-m?

A kérdésedre a válasz: Hogy melyik lesz a szerencsés konzol?

Mindkettő!

Viszont egyenlőre csak egy! És nagyon úgy néz ki, hogy a Wii, mert olcsóbb is és kezdetnek megteszi. Igaz jön az új Wii U is. Ezen is gondolkodtam, hogy megvárom a Wii U-t és addig veszek Xbox 360-at. Bár ez lehet, hogy buta gondolat. Elég végül is a sima Wii is. Szerintem Wii lesz az első. De Xbox360-am is lesz mindenféleképpen!

2012. jún. 28. 15:29
 27/52 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Azért mert nem szeretem a véres játékokat, még nem vagyok csaj! :D xd xd xd xd XD XD (ez jó volt :D)

Én is gondolkodtam a Wii U-n, de mire lemegy az ára, és lesz rá sok játék az még jó pár év! Addig (is) tökéletes választás a Wii(szerintem!) A Wiihez akarok venni most egy tenisz játékot. Elvileg állati jó, h úgy teniszezel, mintha ott lennél...

És igen, én nekem mindig is a NITNENDO jelenti a konzolt!

New Super Mario Bros

Donkey Kong Country Returns

Super Mario Galaxy 1,2

Mario Kart

Zelda

Metroid

Mario Party(és ezek csak kimondott NINTENDO játékok!)

és még ezernyi játék. Emelett páldául van needforspeed, Fifa,NBa,NHL,COD stb....és ezek mind meg vannak X-box 360-on, na de egy Mario soha nem lesz 360-ra!!! Wii-n van a legtöbb parti játék például, ami társaságban jó!

És örülök így utólag, hogy nem 360-at vagy ps3-at vettem!

Üdv: egy srác! xd xd

2012. jún. 28. 15:59
 28/52 Almapeti ***** válasza:
Madden NFL12 Xbox 360 - ra valami csudajó játék havernek megvan és ő is ilyen sport játékokat szereti meg amiket wii-re felsoroltál van xbox 360 - ra is! És én 42000ft -ért vettem bontatlan 4gb-os Slim matt fekete gépet egy joy-al vezeték nélküli de vettem hozzá 5k ért egy ugyanojat szintén vezeték nélkül! A wii hez nincs olyan kidolgozott online (nem tdom a nevét) mint az Xbox Live! Rengeteg letölthető tartalom, Achivement rendszer amit mutogathatsz haverodnak! Az achivement rendszer olyan, hogy van egy játék PL.: Alan Wake van hozzá 62 nagyon jó kis küldetéswk! Először ilyenek, hogyha csináld meg az első küldit aztán ilyenek beszélj valakivel valahol aki ad neked valamit és gyüjts be 100 manuscript page-t ölj meg 6 ellenséget egyszerre egy flashbang-el(ha nem ismered az alan wake-t akkor ebből nem fogsz semmit érteni) Na és még demók videók dlc-k meg sok más dolog!
2012. jún. 28. 16:45
 29/52 A kérdező kommentje:

Drága Almapeti cimborám!

Hányszor kell még leírnom, hogy nem érdekel, hogy tud-e online témákat, nem érdekel, hogy csatlakoztatható-e az internethez, nekem csak egy alapgép kell két kontrollerrel (no meg később majd 1 joystickkal), pár egyszerűbb szórakoztató játékkal. Egyszerű lazuláshoz. Ennyi.

Na meg a másik ha online akarok játszani az Xbox360-al multiba akkor tudtommal kell valami Gold előfizetéses kártyára fizetnem X összeget. Én nem akarok multiba játszani neten keresztül, és pláne nem havidíjakat fizetni erre a célra. Nekem elég ha a spanom ott ül mellettem a kezébe a másik kontrollerrel és egymás ellen nyomunk vmi bunyós játékot kikapcsolódásképpen. :D

2012. jún. 28. 16:59
 30/52 A kérdező kommentje:
Ugyanakkor Almapeti azért köszi az infót,mert nem is tudtam, hogy a Madden NFL 12 van Xbox360-ra is, én áruházakban eddig csak Wii-re láttam ezt a játékot.
2012. jún. 28. 17:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!