Hol lehet MÉG Monster High babát kapni? Felháborító, hogy mindenhol kifogyott.
Figyelt kérdés
Nem fogom föl, hogy ebben az 1 hétben minden Monster High babát megvettek ami 10 ezer altt van...csak az a béna kékhajú Ghoulia van még! Segítség csak van még oldal ahol még lehet rendelni! :(
L/12
2011. dec. 1. 19:14
1/9 anonim válasza:
Az én anyukám azt mondta ,h a tescoban lehet kapni ,csak sajnos Frankie Stein-os nincs.:(( De tudott még nekem szerezni egyet ,de az is pizsipartis ,de annak is örülök.:DD
2/9 A kérdező kommentje:
Nekem pont Frabkie van meg (alapban)
2011. dec. 5. 20:47
3/9 anonim válasza:
Ghoulia-t hol láttál? Én sehol sem találtam egyik figurát sem, csak a "plüssöket"...
4/9 A kérdező kommentje:
Vatera...drágább helyeken. Hidd el én kb. 7 helyne láttam. De már lehet h azt is elvitték az emberek kínukban.
2011. dec. 10. 20:31
5/9 anonim válasza:
Akkor majd szétnézek én is.
Vateráról biztos nem veszek, mert az illető külföldről árul és belföldi számlára kell utalni a pénzt. Ha külföldről rendelek akkor kizárólag paypal fizetéssel, mert ha nem érkezik meg a termék akkor vissza tudom követelni a pénzt. Így meg ha nem jön meg, akkor bukok több mint 10.000Ft-ot...
6/9 A kérdező kommentje:
MATTEL vagy valamiylen elekrtonikai oldalon is láttam. Sőt jobbakat pl. Lagoona hidratáló bigyóval...Draculaura és Clawd Wolf. Bár ezek kb. 22.000 forintosak legalább megbízhatóbb helyekről.
2011. dec. 12. 14:26
7/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem béna a Ghoulia.
A többinek mind ronda feje van. A ghoulia nagyon szép , szebb mint te.
8/9 Amit20 válasza:
9/9 bratzillaz válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!