Szerintetek is felháborító az I spit on your grave című film, és az, amit hirdet?
A film arról szól,hogy pár beteg személy megerőszakol egy nőt és a nő bosszút áll,egyesével vadássza le az erőszaktevőket,haláluk előtt borzalmasan megkínozza.Több fenntartásom is van a "művel".
1.:
Hogy mernek a beteglelkű állatok olyan szörnyű dologról filmet készíteni,mint a nemi erőszak?! Nem gondolnak bele,hogy egy személy, aki ezt átélte mit érez,ha esetleg megnézi a filmet? Ilyen szörnyű dolgot nem kellene filmre venni.
2.:
A bosszú. Abszolút helytelennek érzem,hogy egy film arra sarkallja az embereket,hogy a saját kezükbe vegyék a törvényt. Arra való a bíróság,és a rendőrség,hogy ítélkezzenek. Ez a beteg film pedig azt hirdeti,hogy a bosszú jog,sőt kötelesség. Szörnyű dolog a nemi erőszak,de akkor sincs joga senkinek dönteni a másik ember élete felett,főleg nem megkínozni. Szóval én rendkívül károsnak érzem ezt a "filmet". Csak én reagálom túl?
Szerintem túlreagálod!A film az film!Ha arról van szó melyik film van káros hatással az emberek erkölcseire,melyik nem, dobhatnánk az összeset a kukába!
Nincs olyan film,ami ne sértene vkit,vmilyen módon!
Bosszúra sarkall?Tudom,nem ezt akarod hallani,de szerintem jogos a bosszú,mint a filmben,mint az életben!Lehet,hogy durva a csaj,de jogosnak érzem!Nagyon sok szemétláda megússza a büntetést,vagy kap pár év felfüggesztettet! Főleg ha "beteg"!Szegénykéket kezelni kell,az adófizetők pénzéből!És még a nőknek kell "bebizonyítani",hogy bántották,megerőszakolták őket!És jön a megalázó vallatások sora...
Valami online linket dobhatnál erről a filmről.Köszi
Egyébként meg,mint ahogy a neve is mutatja bosszúfilm,egy külön kategória.Sok ilyen van.
De erre kíváncsi vagyok,ha ennyire durva.
Mondjuk a Mártírok is bosszúfilmnek indul,aztán meg mi lesz belőle.
Hogy ez a Köpök a sírodra!
Beírhattad volna magyarul.
Megnézem és majd írok róla.
Nekem totál bejött az eredeti még anno, mikor láttam.
Viszont az I Spit on Your Corpse, I Piss on Your Grave-et ne nagyon ajánlgassad így látatlanba, mert nekem bizony volt hozzá szerencsém és nagyon szörnyű.. :D
Pedig én aztán sok baromságot szeretek. :D
Na megnéztem.Eléggé brutál.Amcsi filmtől nem számítottam ennyire bátor és kemény filmre.Mondjuk a vége tényleg kicsit Rambós lett.
Amire emlékeztetett az a Gyilkos túra,meg az Utolsó ház balra című filmek.
Ebben az esetben teljesen jogos a bosszú,akár ebben a formában is.
Egyébként meg ilyesmit senki nem úszhatna meg pár év börtönnel,semelyik országban.Főleg Amerika déli részén ez simán gázkamra,plusz a halmazati büntetések.Csoportos elkövetés,előre kitervelt,súlyos testi sértés,gyilkossági kísérlet,az elkövető rendőri testület tagja,stb.
Ez minimum 15 év itthon is.Amit meg a nemi erőszak elkövetők kapnak odabent,na az sem lehet pite.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!