Mi a különbség a 3D és a 4D-s mozifilmek között? Milyen a 4D-s film?
Első jól mondja:
Tehát nem geometriailag 4 dimenziós, csak vannak fizikai effektek benne.
100%, hogy itthon nincs egyetlen ilyen hely sem, szóval csak úgy bennehagyták a nevében
Valóban ez lenne a 4D amit előttem már leírtak, de Mo.-on ez kimerül annyiban, hogy "illatot" permeteznek be a nézőtérre időnként. Tehát arra gondolj, hogy pl. kap a főszereplő egy csokrot, és akkor virágillat lesz a teremben.
Én még nem voltam ilyenen, nekem is csak úgy mesélték barátaim, de szerintük nincs nagy különbség 3D, meg 4D között. Nem lesz nagyobb élmény. Legalábbis nekik nem volt az.
F.szom már, ne higgyétek azt, hogy a 4D csak ennyi!
A kémkölykök 4D csak ennyi, ez is 4D-nek számít, de minden fizikai szarság egy film közbe már 4D, nem csak az,hogy lekaparsz egy kártyát.
Ez egy nagyon gagyi megoldás, nem csoda, B filmtől nem várt senki sem többet, de a high-end 4D az azért nagyon durva.
Tudom, hogy régi a kérdés, de leírom.
Nemrég nyílt meg a Westend-ben a 4DX mozi. Voltam benne. Mozog a szék, fújnak be vizet, meg szagokat, levegőt, lámpák vannak (ha villámlik, bekapcsol a stroboszkóp). Nekem tetszik. A kémkölykök 4D a közelében nincs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!