Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek a megjelent...

Mi a véleményetek a megjelent GTA V előzeteséről?

2011. nov. 2. 17:25
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
neked... sok másnak nem... 100ezerért meg nem kapsz olyan pc-t ami évekig jó max fél vagy egy évig konzol meg vagy 7 évig és hozzá se kell nyúlni... eredeti játékról meg annyit hogy pc-re is meg kell venni... vagy játhatsz a tört szarokon ami tele van cheaterrel
2011. nov. 7. 15:52
 42/48 anonim ***** válasza:

15:52 azért úgy vettem észre nem nagyon értesz az informatikához hogyha neked 200.000-től kezdődik egy erős gép,100.000-ért kapsz már olyan gépet amin max grafikával futnak a mai játékok,sőt akciósan már láttam 80ezerért is ilyen gépet

[link]

[link]

2011. nov. 8. 20:45
 43/48 anonim ***** válasza:
30%
mennyi konzol majom van :D
2011. nov. 8. 21:51
 44/48 anonim ***** válasza:
nem azt mondotam hogy nem kapsz olyan gépet amin max grafon mennek a legújabb játékok de ha olyat akarsz ami még öt év múlva is jó lesz akkor az drágább mint 100ezer -.-
2011. nov. 9. 05:18
 45/48 anonim ***** válasza:
hát nem,ez hülyeség,már bocsánat,tényleg nem vitatkozni akarok,de arra nem kell költeni hogy jól működjön...
2011. nov. 11. 18:35
 46/48 anonim ***** válasza:

ez tényleg hülyeség.

én az előző gépemet 2006 januárjában (szülinapomra) vettem kb 100k-ért monitor nélkül (konzolba se számolod bele a tv árát). Illetve 1-2 dolgot cseréltem közbe.

Nagyobb merevlemezt és egy ventit cseréltem a több mint 4 év alatt benne.

Ment rajta a gta 4 is ami 2008 legvégén jelent meg és még tavalyi játékok is gond nélkül mentek rajta.

Persze nem játszottam mind az 1millió(csak írtam...) játékkal ami minden évben megjelenik, csak amikkel akartam/szerettem volna.

Ennyit a hülyeségekről.

Igaz mindegyiket magam állítottam össze és nem ilyen tesco gazdaságos kollekciót vettem. Ejnye no

2011. nov. 11. 20:39
 47/48 anonim ***** válasza:

a különbség annyi h neked eredetiben kell megvenned a játékokat én meg letöltöm ingyen. (persze minden évben veszek eredeti játékokat, amiket szeretek, de nem muszájból)

Persze ha te kichipelteted akkor számold azt is bele plusz a cd/dvd árát is amire mindig ki kell írnod/íratnod őket...

én meg letöltöm és ha végeztem vele akkor meg delete.

2011. nov. 11. 20:42
 48/48 anonim ***** válasza:

és a konzol ára csak most van 60k körül, tehát ha most veszed olcsóbb mint egy pc, de nem is használod 4-5 évig.

1-2 éven belül jön az új konzol generáció...

2011. nov. 11. 20:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!