Mi a véleményetek a megjelent GTA V előzeteséről?
ez tényleg hülyeség.
én az előző gépemet 2006 januárjában (szülinapomra) vettem kb 100k-ért monitor nélkül (konzolba se számolod bele a tv árát). Illetve 1-2 dolgot cseréltem közbe.
Nagyobb merevlemezt és egy ventit cseréltem a több mint 4 év alatt benne.
Ment rajta a gta 4 is ami 2008 legvégén jelent meg és még tavalyi játékok is gond nélkül mentek rajta.
Persze nem játszottam mind az 1millió(csak írtam...) játékkal ami minden évben megjelenik, csak amikkel akartam/szerettem volna.
Ennyit a hülyeségekről.
Igaz mindegyiket magam állítottam össze és nem ilyen tesco gazdaságos kollekciót vettem. Ejnye no
a különbség annyi h neked eredetiben kell megvenned a játékokat én meg letöltöm ingyen. (persze minden évben veszek eredeti játékokat, amiket szeretek, de nem muszájból)
Persze ha te kichipelteted akkor számold azt is bele plusz a cd/dvd árát is amire mindig ki kell írnod/íratnod őket...
én meg letöltöm és ha végeztem vele akkor meg delete.
és a konzol ára csak most van 60k körül, tehát ha most veszed olcsóbb mint egy pc, de nem is használod 4-5 évig.
1-2 éven belül jön az új konzol generáció...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!