Mi a véleményetek a megjelent GTA V előzeteséről?
2011. nov. 2. 17:25
1/48 Smartguy86 válasza:
Grafikailag szerintem visszalépés a IV-hez képest, de nem tűnik rossznak. Talán ez még nem a végleges kinézete.
Nekem amúgy erősen konzolosnak tűnik így elsőre.
2/48 A kérdező kommentje:
nekem egy-két helyen olyan Simsesnek tűnik :D
2011. nov. 2. 17:37
4/48 anonim válasza:
1. Ha olyan csúnya lesz konzolra, mint a IV akkor semmiképp sem veszem meg
2. Ha olyan szarul optimalizált lesz PC-re, mint a IV, akkor lehet le sem töltöm
3. Ha olyan szar lesz az egész játék, mint a IV, akkor inkább egy jó játékra szarom majd el az időmet.
5/48 anonim válasza:
hát biztos brutális gépigénye lesz... a világ így elsőre hihetetlen kidolgozott... bár ez még javában fejlesztés alatt áll...de végre egy kicsit vidámabb hangulata van és nem olyan szürke komor füstös mint a IV
6/48 anonim válasza:
ez nem visszalépés grafikában, szerezz be szemüveget vagy cseréltesd le.
A 4 nagyon jó játék. Jó grafikával és a patchek is javítottak rajta. Persze nekem nem volt gond az elején se vele.
Szinte tuti h ez is meglesz mint a többi,
7/48 A kérdező kommentje:
de ez még csak egy előzetes nem tudhatjuk , hogy ennyire élethű lesz e :D. Én azért bíztam benne , hogy Vice Cityben kap helyet
2011. nov. 2. 18:25
8/48 Smartguy86 válasza:
9/48 anonim válasza:
ember de ez még fejlesztés alatt áll... nem kell egyből itélkezni
10/48 anonim válasza:
amúgy nem tom lehet én vagyok a vak de sztem sokkal szebb a grafikája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!