Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek a megjelent...

Mi a véleményetek a megjelent GTA V előzeteséről?

2011. nov. 2. 17:25
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

Ku.va joooo lesz :DD

Szerintem beujjitok egy Xbox-ra csak ezert a jatekert :)

2011. nov. 3. 16:13
 22/48 anonim ***** válasza:
nem tom hogy az xbox 360 hogy fogja bírni ezt a játékot... már a IV-el is bírkózottt nagyon
2011. nov. 3. 16:17
 23/48 A kérdező kommentje:
PS3 procija nem véletlen lett bivalyerősre tervezve :P :D
2011. nov. 3. 16:18
 24/48 anonim ***** válasza:
mégsincsennek jobb játékok ps3-ra :P
2011. nov. 3. 17:50
 25/48 anonim ***** válasza:
A két konzolnak nagyjából ugyanolyan képességei vannak. Szerinted miért néz ki a Battlefield 3 a két konzolon ugyan úgy, de pc-n szebben?
2011. nov. 3. 18:27
 26/48 A kérdező kommentje:
csúnyítani lehet a színt mindkét konzolon nem nehéz dolog :)
2011. nov. 3. 18:54
 27/48 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy nem adnák ki PC-re,sőt úgy hallottam hogy most kivételesen egyszerre fogják kiadni,és a pc lesz a fő platform (a grafika miatt),azért az nagy lenne hogyha csak pc-re adnák ki,mert túl gyengék a konzolok XD megnézném a sok újgazdag,nagyképű konzolfanatikus arcát akik más fórumokon "ámokfutnak" XD (ezt nem a normális konzolosokra értem,de ezt leírtam) de szerintem gta-t borzalmas konzolon játszani,ps2-m van és a gta "stories" okat sajnos csak azon tudom játszani,de egyszerűen BORZALMAS!!! semmi játékélmény,a konzol nagyon jó a need for speed,grand turismo meg az ilyen játékok számára,mert autóversenyezni tényleg jó konzolon (főleg társaságban) ,DE A GTA AZ CSAK PC-N ÉLVEZHETŐ,KONZOLON BORZALOM!!!
2011. nov. 3. 21:09
 28/48 anonim ***** válasza:
ugyanaz.... mért lenne élvezhetőbb PC-n????????????
2011. nov. 3. 21:35
 29/48 anonim ***** válasza:

21:09

PC, mint fő platform? Amíg nem tanulnak meg a PC-sek kevesebbet torrentezni, és több játékot venni, addig erre a kérdésre a válasz a "felejtős" csoportjába tartozik.

A konzolon való "semmi játékélményt" meg részletezhetnéd kicsit. Talán a kontrolleres irányítással van baj?

2011. nov. 3. 23:25
 30/48 anonim ***** válasza:
Ezzel a játékkal a R* ismét a videojátékok koronázatlan császára lesz pár évig néhány ilyenkor szokásos rekorddal megfűszerezve. Azt szeretem a Rockstarban, hogy lehet hogy ritkán adnak ki pl új GTA-t, de ha kijön az olyan igényes és profi munka szokott lenni, ami lezúzza a bolygóról a konkurenciát (nem úgy mint az EA, ahol pl 2 hónaponta kidobnak egy okádék, elkapkodott és igénytelen NFS-t)
2011. nov. 4. 01:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!