Mi a véleményetek a megjelent GTA V előzeteséről?
hát azért konzolon meg PC-n a játékélmény nagyon nem ugyanaz,vezetni pl. jobb konzolon még GTA-ba is de ennyi,ha lövöldözni kell,vagy még 5 féle dolgot egyszerre (mégiscsak egy akciójáték),akkor már lehetetlen élvezni a konzolon,és ugyan hagyjuk már ezt a "pc-sek mindent torrenteznek"-et,persze pc-re sokat torrenteznek,de a konzolokat nem chippeltetik ki??? de -_-(jónéhányan) ,és akkor onnantól arra is torrenten érkeznek a játékok, de ott már az összes ("mert ha már egyszer chippelteem")
és amúgy sem torrentezik mindenki,nem értenek hozzá ám olyan sokan (bármilyen egyszerű),de ez az én véleményem,ahogy az is az én szubjektív véleményem hogy a GTA konzolon élvezhetetlen,meg vannak a konzol előnyei (autóversenyzős,verekedős játékok sokkal jobbak konzolra) és a PC-előnyei (GTA-sorozat,COD-ok stb... sokkal jobbak pc-n)
de ez megint csak szubjektív vélemény,és mivel most nincs rá szükségem,nem fogok konzolt venni a nextgen. előtt egy évvel,addig jó lesz a ps2,de most már eléggé elmentem a fórum témájától úgyhogy itt befejezem :D
19:41
Nem kaptunk érvelést, hogy miért hülyeség, hogy konzollal olcsóbban ki lehet jönni, mint egy gamer PC-vel. Merthogy ez az igazság. Egy konzol kerül 60 ezerbe, egy gamer PC 200 ezertől kezdődik, amit legalább 2 évente kell fejleszteni, hogy gamer PC maradjon. Abban igazad van, hogyha egy kontrolleres és egy egér-billentyűzet páros egymás ellen játszik CoD-ozik, akkor nagy valószínűséggel az utóbbi tud érvényesülni, de mivel erre nincs mód, azaz kontrolleres csak kontrolleressel tud játszani, így az esélyek egyenlőek. PC-n ráadásul van ez a frame-es dolog, miszerint annak előnye van, akinek több FPS-sel fut az adott program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!