Mi a véleményetek a megjelent GTA V előzeteséről?
2011. nov. 2. 17:25
11/48 anonim válasza:
Brutális. Már most piszok jól néz ki! Ezzel megint tarolni fog a Rockstar, nem kell jóstehetség hozzá.
12/48 anonim válasza:
Nagyon jól néz ki, ezt akarták ebben a trailer-ben kifejezni.De elszomorít hogy szerintem ugyanaz lesz, mint az IV-nél, hogy a PC-s verzió egy évvel később jön ki.
13/48 anonim válasza:
ha később jön ki a konzolosnál megbaszhatják az anyjukat. amúgy vice cityben jobb lett volna :D
14/48 anonim válasza:
Marha nagyot csalódtam a Rockstarban. >:-( Miért nem Vice City? Mi a francért egy újabb átlagos várost csináltak? Vice Citynek kellett volna jönnie. Reméltem, hogy úgy lesz.
15/48 anonim válasza:
Ez a trailer biztos okoz majd az Ubisoft Reflections-nek pár álmatlan éjszakát...XD
16/48 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó lett :D Már nagyon várom hogy kijöjjön :D És az a legjobb hogy most nem azok fogják PC-re portolni mint akik a GTA IV-et :D
17/48 anonim válasza:
Remélem azért még kiadják a nagy 2012-es bumm előtt...:D
18/48 anonim válasza:
jaj smartguy te tirpák...
amit linkeltél videó egy javított, addolt, full grafos játékot mutat a másik meg egy készülőben lévő játék TRAILERE csak.
20/48 anonim válasza:
Mekkora lenne, ha ki sem adnák PC-re, mint ahogy a Red Dead Redemption-t sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!