Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogwarts Legacy vélemény?

Hogwarts Legacy vélemény?

Figyelt kérdés
Mennyire tetszik a játék? Már végigjátszottátok? Mik az erős, és a gyenge pontjai a játéknak?

jan. 17. 17:09
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
9# Hogy fogalmazzam meg akkor értelmesen.. Tehát úgy értettem, hogy ne az legyen, hogy percenként kell lövöldözni ellenségekre. Láttam Youtubeon olyat vidieót is, amiben valaki szórja az Avada Kedavra varázslatot mindekire a Roxfortban, ennek mi értelme? Nincs olyan, hogy "békés mód"? Én nem akarok elátkozni embereket, hanem inkább pontokat gyűjteni, felfedezni Roxfortot, meg egyéb helyszíneket, órákra járni, bájitalokat kotyvasztani, miniküldetéseken részt venni, kártyákat gyűjteni, ilyenek... Mint a HP 5-ben. Nem baj, ha valaki gyilkolászni akar bennem, csak lehetne olyan beállítás is, ami csak ilyen felfedezős, órára járós. Lehetne békés, meg harci mód is. Meg legyenek a döntéseinknek következménye.
jan. 18. 14:56
 12/22 A kérdező kommentje:
Néztem roomtour videókat, a Roxfort egyszerűen csodálatos lett. A Hugrabug, és Hollóhát klubhelység gyönyörű.
jan. 18. 15:18
 13/22 anonim ***** válasza:

Nekem PS5 van. Szerencsére a Magicka2 benne van a PS Plus előfizetésben most, teszek vele egy próbát.

Amúgy tényleg volt egy olyan HP játék (asszem a 7), ahol tényleg vég nélkül kellett minden enemyre varázsolni és egy idő után unalmas is lett. De a Hogwarts Legacy szerencsére nem ilyen

jan. 18. 15:21
 14/22 anonim ***** válasza:

Potter játékok közül ez a legjobb, de ha más hasonló stílusú játékkal kell összehasonlítani, akkor csak egy gyenge közepes.

Aki Harry Potter rajongó annak tetszeni fog.

jan. 18. 15:22
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

13.

Az jó, szerintem szórakoztató játék.

14.

"amiben valaki szórja az Avada Kedavra varázslatot mindekire a Roxfortban, ennek mi értelme? Nincs olyan, hogy "békés mód"?"

Átkokat szórni random npc-re nem tudsz. Valószínűleg valami editelt vagy moddolt játékot néztél.

Harcolni csak az ellenségekkel tudsz, szóval nem gta, ahol bárkit meg tudsz ölni. Viszont ellenségből van bőven.

"Lehetne békés, meg harci mód is."

Ez a játék sztorija miatt lehetetlen. Békésen nem lehet megoldani azt a konfliktust, ami a játékban szerepel.

jan. 18. 15:31
 16/22 A kérdező kommentje:
15# Ja lehet, csak mert láttam Youtubeon ilyen videókat. Beírod, hogy Hogwarts Legacy Avada kedavra, és kihoz ilyen videókat, nem is egyet.
jan. 18. 15:41
 17/22 anonim ***** válasza:
De amúgy a nehézségi szintet tudod állítani, így lehetnek könnyebbek a harcok
jan. 18. 16:09
 18/22 A kérdező kommentje:
Szerintem amúgy nem kellett volna minden részhez külön játék, hanem egy nagy összefoglaló játék elég lett volna HP 1-7.részig. Elrontották, hogy ezt szétszedték. Még nem játszottam ezzel a játékkal, de mindenképp tervben van. Nem tudom, mennyi az ára. De azt láttam, hogy a Roxfort csodaszépen néz ki. Engem az ilyen dolgok vonzanak, mint a személyek közti interakciók, felfedezések, tanórákon részt venni, bájitalfőzés, bűbájokat tanulni, gyógynövénytermesztés stb, minél több, és minél VÁLTOZATOSABB feladat, küldetés. Pl a HP 5 játékban sokféle ilyen különfeladat volt, arra emlékszem. Azt olvastam, a karakterek elég sablonosak lettek, ez nem tudom mennyire igaz.. Én már a régebbi játékoknál is örültem volna, hogy tetszőlegesen lehessen választani, hogy a jó, vagy a sötét oldalon akarok-e harcolni. Meg jó lett volna a régi játékoknál, ha tetszőleges karakterrel lehetett volna játszani, Harryvel, Hermionéval, vagy akár Dumbledorreal, Siriussal, Bellatrixxel, vagy Voldemorttal is, és mindegyik karakterhez külön-külön, személyre szabott küldetések lettek volna. Meg fontos, hogy tényleg olyan érzésem legyen, mintha a Roxfort egyik diákja lennék. Tanórákra kelljen járni, és mondjuk a késésért pontlevonás járna, meg ilyenek... Lennének vizsgák is tanév végén, illetve lennének házi pontversenyek. Tanárok adnának házi feladatot, amiért szintén pluszpontok járnának. Legyen jelentősége annak, ki melyik roxforti házba kerül, és a döntéseinknek legyen súlya, lehessen sötét varázslóvá válni, ilyenek... Lenne ilyen morális rendszer, pl gonosz varázslat pontok, vagy empátia, hűség pontok stb... Lennének döntési szituációk, és ehhez kapcsolódóan 3-4 választási opció, és ennek megfelelően 3-4 különböző irányba menne ettől függően a történet. Ehhez meg lenne egy bivalyerős alapsztori. Ha ezek pluszban benne lennének, akkor csillagos ötös lenne. Még egy meglátás, bár nem játszottam még a Legacyvel, de videókat, amiket néztem, az alapján úgy láttam, elég sok csatajelenet van benne.. De javítsatok ki, ha nem így van. Számomra ez inkább a varázsát öli meg az egésznek, hogy minden sarkon egy ellenség. Kissé olyan, mintha varázslótanoncunk rögtön első roxforti évében komplett sorozatgyilkosság, népirtóvá vált volna. Nekem ez furi... Inkább jönne be az ilyen órára járós, tanulós, felfedezős, küldetéses style..
jan. 19. 02:10
 19/22 A kérdező kommentje:
Szerintetek lesz folytatása a játéknak? Ti milyen újításokat látnátok benne szívesen?
jan. 19. 20:07
 20/22 anonim ***** válasza:

Ha az újítás nem live service vagy mobiljáték, akkor mindegy. Most a warner megszállottja ezeknek, mint a game of thrones: kingsroad vagy a suicide squad kill the justice league.

Biztos lesz folytatás, mert David Zaslav elmondta, hogy a négy nagy gaming franchise a birtokukban a Harry Potter, Game of thrones, DC és Mortal Kombat, és a jövőben is ezekre fognak koncentrálni.

Csak az a kérdés, hogy milyen minőségben.

jan. 19. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!