Hogwarts legacy mért esik le az fps?
gondoltam meg veszem a hogwarts legacy játékot. de mielőtt ezt meg tenném, le töltöttem a tört verziót hogyan fut az új gépen.
beállítás 1080p ultra dlss-minőség. a kastélyban, van 80-100 fps-em mikor hol vagyok. de néha be esik 80 alá is.
de mikor ki megyek az udvarra, le ugrik 50-fps-re! de így hirtelen 80-rol. és meg is akad 1 másodpercre a játék.
de ha faluban vagyok, stabil 55 fps-em van. ami aggasztó! mert néztem youtube-n teszteket erről a gépről ami nekem van, és ott hozza a stabil 80 fps-t akár hol is legyen a karakter.
gép
i5 1340HX 2.40 GHZ 10 mag 16 szál
15 GB RAM DDR5 4800mhz
RTX 4060 8 GB (140W)
a játék ssd-n van ami 512 GB m.2
Ez ilyen optimalizálatlan játék amúgy, de patchekkel minimálisan javítottak rajta azért. Ncore-on úgy látom nincs fenn semmi update.
Ne képzeld, hogy ennél igazán jobban kéne futnia... ennyit tud, kész. 50 fps egy laptopos belépő GPU-val szerintem teljesen okés egy ilyen optimalizálatlan játékban.
Nekem ugyanezt csinálja. A770-el high beállítások, 2160p, de XeSS - balanced felskálázás 70-80 fps amíg nem mozgok. Amint elkezdek sétálni már le is megy, és amíg a háttérben tölti be a következő területet néha 20-ra is bezuhan egy kis időre.
Te találtál rá megoldást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!