Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogwarts legacy mért esik le...

Hogwarts legacy mért esik le az fps?

Figyelt kérdés

gondoltam meg veszem a hogwarts legacy játékot. de mielőtt ezt meg tenném, le töltöttem a tört verziót hogyan fut az új gépen.

beállítás 1080p ultra dlss-minőség. a kastélyban, van 80-100 fps-em mikor hol vagyok. de néha be esik 80 alá is.

de mikor ki megyek az udvarra, le ugrik 50-fps-re! de így hirtelen 80-rol. és meg is akad 1 másodpercre a játék.

de ha faluban vagyok, stabil 55 fps-em van. ami aggasztó! mert néztem youtube-n teszteket erről a gépről ami nekem van, és ott hozza a stabil 80 fps-t akár hol is legyen a karakter.

gép

i5 1340HX 2.40 GHZ 10 mag 16 szál

15 GB RAM DDR5 4800mhz

RTX 4060 8 GB (140W)

a játék ssd-n van ami 512 GB m.2

szept. 16. 15:05
 1/5 A kérdező kommentje:
ja és még annyit el felejtettem, hogy ha meg veszem az eredetit, akkor jobban fog futni ?
szept. 16. 15:06
 2/5 A kérdező kommentje:
i5 13450HX a helyes! el írtam sorry! :)
szept. 16. 15:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez ilyen optimalizálatlan játék amúgy, de patchekkel minimálisan javítottak rajta azért. Ncore-on úgy látom nincs fenn semmi update.

Ne képzeld, hogy ennél igazán jobban kéne futnia... ennyit tud, kész. 50 fps egy laptopos belépő GPU-val szerintem teljesen okés egy ilyen optimalizálatlan játékban.

szept. 17. 08:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Én YouTube tesztek alapján tájékoztattam a dolgokat. mert ott 80 nálam 55 még szép hogy jobban kéne futnia.
szept. 17. 11:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanezt csinálja. A770-el high beállítások, 2160p, de XeSS - balanced felskálázás 70-80 fps amíg nem mozgok. Amint elkezdek sétálni már le is megy, és amíg a háttérben tölti be a következő területet néha 20-ra is bezuhan egy kis időre.

Te találtál rá megoldást?

okt. 27. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!