Miért fut ennyire rosszul a Hogwarts Legacy a gépemen?
Configom:
RTX 2060 6GB
I3-10100F
32GB RAM DDR4 2666MHz
M.2 Samsung Evo 980 SSD
Néztem pár videót ahol egész szépen futott ezzel a configgal, tartotta a 60 FPS-t, de nálam valamiért összevissza ugrál az FPS, a stabil 60-at tartani se tudja, van hogy leugrik 35 fps-re is. V-syncet kikapcsolom, akkor sem ugrik 60 fölé az fps, de még el sem éri. Medium beállításon van a játék, de Lowon is ugyanezt tapasztaltam. Patchet is nemrégen adtak ki a játékhoz, reméltem javítják ezt, vagy lehet nálam van a hiba? Videókártya kihasználtság 45% körül van kikapcsolt v-sync mellett is.
Az első és egyben a fő probléma hogy alapból is k..a nagy a gépigénye..tehát 3060-70-80 on is hajlamos akadni.
A másik hogy a procid elég gyengus a kártyahoz képest
Nyugi, nálam is leesik 35-re akár 3070-el is a 100-120-ról...
Ez a játék iylen, egyszerűen még egy rakat optimalizálás ráfért volna alapból csak ugye megvolt a megjelnési dátum aztán ahhoz kellett tartaniuk amgukat.
kérdező a játékod ugye eredeti.
kalóz verziónál nincs reklamáció
Tessék megvenni a játékot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!