Tetszett a Hogwarts Legacy ? Végig jó ?
Egyszerűen el lehet veszni benne.
Mikor már azt hittem mindent láttam, rájöttem hogy kb csak a tutorialnál vagyok, még most lesz seprűm.
Annyira kalandos, de nem bugyuta.
A harcok hard on kellő kihívást adnak, szerintem ez a legjobb Potter' játék. ♥️🌲
nekem RPG kedvelőként nagyon nem tetszett.
Nincs benne morális rendszer, a tetteidnek semmi súlya / következménye és számomra valahogy nem volt emlékezetes a világ, a feladatok is laposak.
Viszont ez a combo alapú harcrendszer egész ötletes.
A következő rész minden bizonnyal jobba lesz. Nagyon látszódik, hogy a készítőknek nincs tapasztalata az ilyen stílusú játék készítésében. De ezek tanulható dolgok, legközelebb tapasztaltabbak lesznek.
Nint open world játék elment, de semmi kiemelkedő. Mint rpg, nos ahogy fentebb írták, annak nem hogy nem jó, de nem is nevezhető annak. Egy konkrét történetet játszol végig, max pár jelentéktelen mellékszálat ki tudsz hagyni belőle, de tényleges ráhatásod semmire nincsen, még a két út (jó-gonosz) is kb. tökugyanaz.
A harcrendszer ötletes, de nem reformált meg semmit, biztonsági játék szintén, jó megoldásokat máshonnan átemelve.
Összességében egy tisztességes iparosmunka jellegű nagy költségvetésű open world játék, ami inkább kicsit unalmas és kiszámítható mint sem. Ami a plusszt adja a rajongóknak, hogy a wizarding world-ben játszódik és ennyi, ez a fő selling point-ja.
Jaja, kicsit Witcher 3 érzésem van, némi AC vel vegyítve.
Köszönöm🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!