Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tényleg ennyire 💩 a Switches...

Kedves Vezető kérdése:

Tényleg ennyire 💩 a Switches Hogwarts, vagy ez vmi troll videó ? (Mert máshol meg jobban fut)

Figyelt kérdés
[link]

dec. 23. 19:02
 1/6 A kérdező kommentje:
*mondjuk 1:10:00-🤔
dec. 23. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nem is fogok belenézni lévén konzol nem releváns számomra, DE azt tudom hogy PC-n hiba nélkül fút. Közel 60 órám alatt összesen 1x crash-elt csak a játék, ráadásul az is az én hibám miatt volt. Olyankor és olyant csináltam amit nem kellett volna és ennek lett crash az eredménye.
dec. 24. 10:04
 3/6 anonim ***** válasza:
34%

A switch egy középkategóriás telefon kapacitását alig éri el, mit csodálkozol rajta?

Ezt úgy mondom, hogy nekem is van nintendo switch-em, nem a levegőbe puffogtatok.

A másik, ezt nem egy telefon számítási kapacitására tervezték, ez egy utólagos port, amiért csak a kiadó hibáztatható, több példányt akart eladni.

dec. 24. 15:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Már megvettem, nem a kérdésre válaszoltatok, nem is értem.

Ki a fszm, nem mondta h gyengébb a switch, bla, bka, bka, bka, baaasaaa.

NEM. Ez volt a kérdés, olvasni NEM tudók.

Valamelyik gameplay videón nem ilyen

Akkor a fogyatékosok kedvéért:

Olyat kérdezek, akinek negvan Switchen, és játszott vele! 🤷🙄😁

dec. 24. 16:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Az ne zavarjon hogy eddig kb 4 fajta jelent meg, hiába hívják mindegyiket switch-nek, és igen, egy legújabb OLED-es switchen jobban fog futni a játék, mint egy switch lite-on vagy a legelőször megjelent switch verzión. 2017-es verziótól ne akarj ugyan olyan teljesítményt, mint egy újabb, drágább verziótól. Az "új" switch, amit az OLED-del egyszerre hoztak ki, már erősebb hardverben mint a sima, 2017-ben megjelent.

Szóval igen lehet ilyen "fos" is, meg lehet jobb is, switch konzolja válogatja, illetve az se mindegy hogy be van dugva töltőre közben vagy sem.

dec. 24. 20:34
 6/6 anonim ***** válasza:
A kérdező 1 kis k&ki. :D Pláne azok után ahogy viselkedik itt. Apa,anya büszke lehet rá. :D
dec. 24. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!