A Hogwarts legacy-nak milyen a gépigénye? ezen a gépen elfutna?
"A Hogwarts legacy-nak milyen a gépigénye?"
Mikor a keresődben utánanéztél, mit láttál?
"ezen a gépen elfutna?"
Felejtsd el.
Integrált GPU, felejtős.
Ha laptop, akkor alsó hangon a 400-500k-s kategóriát kell turkálni.
"A Hogwarts legacy-nak milyen a gépigénye?"
A hivatalos weboldalukon elolvashatod:
"ezen a gépen elfutna?"
A memória és a háttértár mennyisége még elegendő lenne; a processzor bár alacsonyabb órajelű, de megfelelő lehet; viszont csak integrált videokártya van a gépben, ami nem lesz elegendő a játékhoz - példaként a minimum grafikához javasolt kártya összehasonlítása az integrált videovezérlővel:
"A memória és a háttértár mennyisége még elegendő lenne;"
- Ha te a folyamatos szaggatást elegendőnek, és élvezhetőnek nevezed.. bár érdekes ízlésficam, nem ítélkezem. Az meg még rárak 2 lapáttal, hogy az integrált GPU is elvesz magának VRAM-nak belőle. Tapasztalat, és mellette sok videó is van erről a játékról, hogy 16GB RAM édeskevés.
Elmúlt 2-3 év AAA játékaihoz általánosságban erősen ajánlott a 32GB RAM.
Egyedül a CPU az, ami még elmenne, amíg nem forrósodik sza*rá.
"Tapasztalat, és mellette sok videó is van erről a játékról, hogy 16GB RAM édeskevés."
Jaj, ez mindig túl van értékelve. Én is futtattam már játékot, ahol a minimum ram volt 6 giga és egy 4 gigás gépen indítottam el.
Olyat csinált a grafika, amit még sosem láttam, de nagyon jól ment 5 percig, amíg olyan területre nem futottam, ahol már a grafikai hibáktól nem láttam semmit. :D
Menne rajta, nekem nincs erősebb gépem es szaggatas nelkul ment ment kozepesen feluli grafikan. Ascendio mod kellett hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!