Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogwarts Legacy vélemény?

Hogwarts Legacy vélemény?

Figyelt kérdés
Mennyire tetszik a játék? Már végigjátszottátok? Mik az erős, és a gyenge pontjai a játéknak?

ma 17:09
A kérdező szavazást indított:
Tetszik.
Elmegy.
Rossz.
9 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Jó játék szerintem, de végig még nem vittem. A főküldetés nagyon jó amúgy, a mellékküldetések közül nekem a gyűjtögetős jellegűek nem jönnek be (hiába kell adott itemeket megtalálni, ha nem tudom, merre vannak). Grafikája viszont nagyon szép, meg hozza a HP hangulatot
ma 17:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem még nincs meg sajnos a játék, csak videókat láttam róla. Meg rövid összefoglalókat. A végigjátszást direkt nem néztem még végig, mert spoiler lett volna számomra.
ma 17:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok hardcore gamer.

Nekem tetszett a játék, eléggé élvezetes és nem is túl bonyolult. Elég hamar meg lehet szokni az irányítást.

Ami nálam gyengébb pont az a varázslás. Igazából az egész egy shooter csak nem fegyverekkel, hanem varázspálcával. Nekem kicsit csalódás, hogy 10+ évvel olyan játékok után, mint a Magicka, nagy és pénzes stúdiók kiszúrják a szemünket ilyen "varázslós" játékokkal, amikor kisebb stúdiók bebizonyították, hogy nem kell a varázslásnak egyhangúnak, unalmasnak, limitáltnak lennie.

Ha azért akarsz játszani vele, mert Harry Potter világa, akkor abban azt hiszem elég jól teljesít. Ha varázslós powerfantasy játékot keresel (mint amit én akartam), akkor ez nem az.

ma 17:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazából főleg Harry Potter rajongók véleménye érdekel, de persze más is írhat.
ma 17:52
 5/6 anonim ***** válasza:
51%
#3 mert balfasz vagy, pont hogy a varázslás-harcolás a legjobb benne, csak mondjuk játszani is kellett volna eleget hogy felfejleszd magad és megtanulj új spelleket, és akkor tök jól lehet kombózni velük...
ma 19:16
 6/6 A kérdező kommentje:
5# És mennyi ilyen csatajelenet van? Mennyire lövöldözős? Nem a Roxfortot fedezzük fel benne? Csak mert nem feltétlen halálfalókat akarok gyilkolászni a fél játékidőben.
ma 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!