Teljesen összekeveredett a rubik kockám?
Figyelt kérdés
Hiába próbáltam, nem tudtam kirakni. Valaki tudna mutatni egy jó technikát? Megnéztem 2-3 videót, de egyik technika sem működik!dec. 3. 10:03
1/5 Barbarusz07 válasza:
Írd le pontosan a problémát és akkor lehet, valaki tud segíteni!
2/5 anonim válasza:
Ábrák alapján könnyebb kirakni mint videók alapján..
De amúgy mindig ugyanúgy kell kirakni; fentről lefelé. Így pedig adni fogja magát, hogy mi a következő lépés.
3/5 anonim válasza:
Török Ágoston (kezdő kirakást) ajánlom, ha nagyon nem megy, akkor töltsd le a cube solver appot
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, mentek a zöld pipák!
A problémát nem igazán tudom leírni pontosan. Kaptam a szülinapomra, összekeveredtek a sorok, a színek, és nem tudom kirakni eredeti állapotára! :( De megpróbálom a fentebb írt megoldásaitokat alkalmazni!
dec. 5. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!