Milyen felvételi feladatokat csináljak ha a Vetésibe szeretnék menni? Teljesen összekeveredtem, mi ez a 6 és 8 osztályosfelvételik. És a 8 osztályosba ha belépek:Matematika Feladatlap 4.évfolyamosok számára Mit jelent ez a 4.-ek számára?
Mindegy hova akarsz menni, ugyanaz a felvételi feladatsor mindenhová.
Ha jól értem akkor te 8-os vagy, akkor neked azt kell választani, ami a 9. évfolyamra vonatkozó (mert 9-esként kezded majd a középiskolát). A 8 osztályos azt jelenti, hogy 4. évfolyamba jár most, jövőre megy középiskolába és ott fog 8 évet eltölteni. Ha megnyitsz egy ilyen feladatsort, látszik is, hogy ez kisebbeknek való.
Nemcsak a 8 osztály elvégzése után van lehetőség továbbtanulásra, hanem 4. és 6. év végén is lehet középiskolába jelentkezni. Nekik ugyanúgy központi felvételit kell írniuk, persze a saját szintjükön.
Ha te 8. osztály után jelentkezel, akkor a 9. évfolyamra szóló felvételire van szükséged.
köszi:) kaptam néhány napja egy levelet, amiben 2 tájékoztató lap volt. Az egyiket értem/tudom, másikat nem. Amit nem tudok, az az hogy mi van akkor, ha kaptam egy lapot amin ez áll:
VISSZAIGAZOLÁS
a 9.évfolyamra történő beiskolázás, illetve a 6 és 8 évfolyamos gimnáziumok
KÖZPONTI ÍRÁSBELI VIZSGÁJÁRA
benyújtott jelentkezésről
és utána már az adatok, amiket egy előző lapon már megadtunk
Na most, azon az lapon Almádi Kéttannyelvűt jelöltem meg. De pár nappal ez után, meggondoltam magam, és a Vetési a cél.
Most akkor mi ez a visszaigazolás? hogy kötődik Almádihoz? Azt is hallottam, hogy ezzel csak annyi van, hogy Almádiba írom meg a felvételit. De akkor mikor lehet a többi sulit megjelölbi. Nagyon remélem hogy értitek, és nem lett nagyon kusza.
2021. február 19-e a középiskolákba történő jelentkezés határideje.
Felvételi lépésről lépésre:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!