Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mely főiskolák számítják be a...

Mely főiskolák számítják be a felvételi során, az emelt érettségi helyett a diplomát?

Figyelt kérdés
Főként gazdaságinformatikus ALA képzés tekintetében érdekelne.

2020. dec. 19. 12:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt a felvin tudod megnézni, a BGEs infókat ki kerestem Neked.:)

[link]

Én itt nem látok kifejezetten megjelölt szakokat, hogy mely szakokon szerzett diplomák az elfogadhatóak (ellenben pl. egy pszichológia szakkal), de azért én a választott egyetem tanulmányi osztályán is rákérdeznék, biztos ami biztos alapon.:)

2020. dec. 28. 17:24
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Na ez érdekes, mert pont ezt az intézményt kerestem meg múltkor, és azt írták, hogy ők nem számolják be. Itt meg azt írják, hogy beszámítják.. :D

2020. dec. 28. 17:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Nee:o aTO írta ezt? :o

Pedig most gyorsan rákerestem az ALA képzésre (mert előbb csak gyorsan néztem, és az ANA-t), és pedig ott is ezt írják.

Az egyetem honlapján nem találtam erre vonatkozó dokumentumot, de lehet nem voltam alapos.:/

Ha a TO tájékoztatott (a jelen állás szerint félre?!) lehet, hogy írnék a felvinek is.:/

2020. dec. 28. 18:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen, ők :D

Köszönöm a segítségedet, írok nekik

2020. dec. 28. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!