Mely főiskolák számítják be a felvételi során, az emelt érettségi helyett a diplomát?
Ezt a felvin tudod megnézni, a BGEs infókat ki kerestem Neked.:)
Én itt nem látok kifejezetten megjelölt szakokat, hogy mely szakokon szerzett diplomák az elfogadhatóak (ellenben pl. egy pszichológia szakkal), de azért én a választott egyetem tanulmányi osztályán is rákérdeznék, biztos ami biztos alapon.:)
Köszönöm szépen!
Na ez érdekes, mert pont ezt az intézményt kerestem meg múltkor, és azt írták, hogy ők nem számolják be. Itt meg azt írják, hogy beszámítják.. :D
Nee:o aTO írta ezt? :o
Pedig most gyorsan rákerestem az ALA képzésre (mert előbb csak gyorsan néztem, és az ANA-t), és pedig ott is ezt írják.
Az egyetem honlapján nem találtam erre vonatkozó dokumentumot, de lehet nem voltam alapos.:/
Ha a TO tájékoztatott (a jelen állás szerint félre?!) lehet, hogy írnék a felvinek is.:/
Igen, ők :D
Köszönöm a segítségedet, írok nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!