Ki találta ki ezt, hogy filmszerűnek kell lennie a játékoknak?
Én meg úgy vagyok vele mint egy jó könyvvel, vagy jó filmmel. Ha kellően jó és egyedi az élmény, akkor szívesen megismétlem. Akár többször is, pár évente, ha valóban érdemes rá. Lehet ez még a régi játékok öröksége a 90-es évekből, akkoriban 1-1 kazettát vagy akár floppyn megszerzett játékot szinte végtelenszer vittünk végig. Bár az is igaz, hogy ezek többnyire rövidebb, max pár órás darabok voltak. A mostani 200 órás játékoknál már engem se vinne rá a lélek arra, hogy megismételjem. Már a 40-60 órásoknál is erősen rezeg a léc, nagyon jó élményt kell adjon ahhoz.
Részemről többre tartanám ha inkább az lenne a trend, hogy azt a 200 órát ne úgy érnék el hogy egyetlen karakterrel egy végtelen gigastoryban (tele fillerrel), hanem mondjuk 10 teljesen újszerű gameplay, egyedi döntésekkel és más más történettel lenne elérhető. És a játék végigjátszása alapból kb 20 órás lenne, de olyan 10 teljesen egyedi és csupa új tartalmú végigjátszás lehetősége lenne benne.
Ja, nekem mondjuk jobban bejön a régi Silent Hill 2 is, a karakter modellek, a köd, a homályosság, szerintem úgy volt jó ahogy volt, és nekem már túl műanyag csillogású , túl éles minden a Remake ben, szemben a piszkosabb, rémálomszerűbb eredetivel.
De emlékszem mimor megjelent a GTA SAN PC re, ott meg a sárgás, Ps2 es mépi világot hiányolták sokan.
Részemről baromság/az volt majdnem kizárólag a grafikára/fps számolgatásra elhajolni, főleg konzolokon.
Jó, 4k, meg hűdejól fénylik minden, lépjünk már túl 😁🤦🫣
*kikapcsolom már az automa javítást 😁
Vagy ott van az a jelenség is, hogy downgrade elték az összes ps4 címet, mikor kijött ez a 4,5.
Datálva, aktív fotómód használóként látom.
Amúgy elég lehangoló hogy 24 ben egy Silent Hill 2 megjelenése, meg a többi remaster/remake a játékipar.
Én elég sok Ps1 címmel játszom mobilon, vagy mobijátékokkal már kínomban'.
A The Last Of Us 2, Balldurs Gate 3 óta nem sok minden történt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!