Ki találta ki ezt, hogy filmszerűnek kell lennie a játékoknak?
Előtte is voltak filmszerű játékok, a maga idejében még egy SN
Nes es Mission Impossible is filmszerű volt, de a Mortal Kombat 1 is hozta a verekedős filmek hangulatát.
De a 85 ös Space Harrier Arcade game is filmszerű élményt nyújtott akár, a maga idejében.
Aztán Ps1 re is már rengeteg filmszerű játék volt, pl
Parasite Eve 1-2
Dino Crisis 1-2
Fear Effect 1-2
(Ez volt az első olyan játék amiben mini videók voltak a hátterek, így rengeteg polygont spóroltak
Silent Hill
Hosszú a lista
Én manapság hiányolom ezeket az új, filmszerű játékokat, legalábbis amióta net van már a konzolokban is, ritkultak.
De azt hiszem mindig is ez volt az irány.
De ma aztán találsz nem filmszerűt is bőven.
*De,
Hideo Kojima nevét is megemlíteném..
Így már értem mire gondolsz. Tökéletesen leírtad a mai nagyon népszerű játékokat: RDR2, God of War, CoD és hasonlókat.
Azért szerencsére nem minden játék ilyen, csak a mainstream. Pontosabban főleg a mainstream.
Egyébként szerintem nem gond, hogy kicsit filmszerűbbek a játékok, de én is jobban szeretem, ha van választásom és nem egy cérnán húznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!