Milyen nyomozós, filmszerű játékok vannak számítógépre?
Olyan játékok érdekelnek elsősorban, amiben a sztori érdekes és fordulatos. Valamint a szereplők magánéletébe is belecsöppenünk.
A lényeg az, hogy több szálon fusson, döntésekkel tudjam befolyásolni a játék sztoriját.
Van PS-re egy játék, a Heavy Rain. A youtube-on láttam gameplayt. Végignéztem a végigjátszást és olyan mintha egy filmet néztem volna, elképesztő jó az a játék, sajnos csak PS-re van. 17 végkimenetele lehet a sztorinak állítólag! Na ahhoz hasonló játékok érdekelnek.
Köszi a válaszokat előre is!
Tedd még fel óránként ezt a kérdést! Annyira jó lenne...
Amúgy PC-re nincs olyan, ami mindezt tudná. Vannak nyomozós játékok (L.A. Noire, Murdered: Soul Suspect, Sherlock Holmes-sorozat), de azoknak nincs többféle befejezése.
A Heavy Rain lehet, hogy látványos, de mint játék, egy nagy nulla. Nézed a filmet, aztán ötpercenként megnyomsz egy gombot. Ennyi a "játék".
Most teszem fel először... De mind1. Adjál már linket, amit én tettem fel teeeee... Amúgy a L.A. Noire pont nem olyan, mert azzal játszok éppen. sok kis sztori van. valamint a magánéletbe nem nagyon cseppen bele.
Ne csak a kérdést olvasd el, hanem ami alatta van. Akkor nem hinnéd azt, hogy óránként én rakom ki ugyanazt a kérdést.
Gondolom véletlenül van a te neveddel nyitva egy teljesen hasonló témát taglaló kérdés. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__8145439-m..
73%-os, te szegény, kétszer is el kellett olvasnod egy hasonló kérdést brühüm brühüm :(
kérdező ajánlom a Tell Tale játékokat, főleg a Wolf Among Us-t, eléggé illik a kérdésben leírtakhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!