Most komolyan a Nintendo Switch miatt kell egy bankkártyát fenntartani, mert másképp nem megy a Store ? Revolut ot se fogadja el ?
Próbáltam már Paysafe card al venni a G2A-n feltöltést, de nem engedi aktiválni Magyarországon.
Fizikai játékok még alig vannak a cel shaded Nintendo-s cuccokon kívül. Skyrim, Witcher, Mortalok, Doom ok, ennyi.
A Store ben még pár ezerért van Resident Evil, Bloodrayne, Dragon's Dogma, stb értelmes címek.
Rengeteg.
A családban senki se utalgat, csak kp.
Szeretem ezt a konzolt, de nem lehet rá játékot kapni Magyarországon rendesen.
Nem ver földhöz, egyszerűen útálom a bankokat, és nem kell folyton vigyázni a kártyára, leveleket olvasgatni, stb. De más is panaszkodik erre, mint kiderült.
Lassan egy hónapja tökölök ezzel, úgyhogy felhívtam a boltot ahol vettem, mondták hogy egy 20 as ért raknak rá CFW dual boot ot, és megy az online is, és az offline játékok meg mennek valami Tennfoil shop-ról, minden amiket itthon nem kapni.
Köszi Nintendo, de eddig tartott a türelmem. :)
Nem.
Mint említettem, nem vagyok warez párti, de amiket írtam, azokon kívül semmi sincs rá Magyarországon.
Kb egy hónapja küszködök ezzel, ami fizikai kapható,érdekel, az a pár megvettem 20+ ezrekért.
Ha nem biztosít fizikai játékokat, (ugyan az a pár cím van mindenhol) készpénzes e shop kártyákat a Nintendo, (mint pl a Sony) mert szerintük legyen mindenkinek bankkártyája, hát akkor ez a válasza sok embernek, mint kiderült ma.
Ha Ők így..
84 es vagyok, kisfiam.
A Nintendo kötelezi itt az embereket a bankkártyára. Útálom a forced dolgokat, és nem gondoltam volna hogy ha konzolt lehet kapni, egy játék beszerzése már banki szolgáltatást, számlavezetést igényel.
Eddig tök jól elvoltam bankszámla nélkül, valszeg ez után se lesz rá késztetésem. :)
Jó akkor idősebb vagy mint én. De ez a tényen nem változtat. Digitalizálódunk ha tetszik ha nem, haladni kell a korral. Illetve nem csak Nintendo "kötelez" bankkártyára. Talán kp-val fizetsz Steam,GOG,Ubisoft,EA és az összes többi kliensben is? Nem, ott is kell kártya vásárláshoz. Az már más kérdés hogy van ahol meg lehet oldani a "feltöltökártyás" megoldást kp-ért. Ma már a játékok 95%-a csak digitálisan jelenik meg. Egyedül a konzoloknál vannak még "fizikai" kiadások, de ott is csak a nagyobb AAA címekre. Ha pl 1 jó indie játékot akarsz akkor bizony már kártya kell.
Most nem kötekedni akarok, de ezek a tények. 10 év múlva lehet már nem is lesz kp és csak bankkártyával lehet mindenhol fizetni. A lényeg hogy ez nem újdonság hogy csak bankkártyával lehet. Ha pedig nem opció akkor ott vannak a kulcsos oldalak. Elvileg HA jól tudom oda megoldható paysafecard meg hasonlók. Szóval ott talán elkerülhető a bankkártya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!