GTA 5 vagy GTA 4?
Figyelt kérdés
Melyiket szeretitek jobban és miért?tegnap 19:13
A kérdező szavazást indított:
GTA 5
GTA 4
6 szavazat
1/3 Kedves Vezető válasza:
GTA 5, Én konzolon nyomtam őket, és 360 on eléggé fakó volt a 4, meg rohadt idegesítő volt az állandó telefonálgatás, hogy vidd el a csajt ide, oda.
A GTA 5 öt újra mérföldkő lett, minden tekintetben.
2/3 anonim válasza:
Egyértelmű a GTA 5. Sokkal kiforttabb és sokkal nagyobb a bejárható terület benne. Küldetések is meg kb minden más is. Illetve GTA 4 hiresen sz#rul lett optimalizálva, ami szintén nem segíti a helyzetét. A kocsik vezetéséről(fizikájuk) nem is beszélve...
3/3 anonim válasza:
szarul van optimalizálva? én kb 150 órát beleraktam a 4-be, minden percét élveztem. sztori és gameplay tekintetében is toplistás nálam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!