Segitenétek a Gta5 Online-ba? (Lent)
Figyelt kérdés
4éve van meg a gta az elejen csak a storyval jatszottam de nemvittem ki sőt még az elején vagyok, de engem nemrtdekel annyira a story inkább csak törvenytelenkedtem xd de a problemam az hogy az onlineban valami undoritóan nez ki a karakterem addig megvan hogy hogyna tudom ezt megváltoztatni. Amikor már elkészitettem a karakterem (gondolom) a select helyett az van hogy vissza a gta 5 story ba,
Röviden mikor keszlennek a karakteremmel “nem engedi” elkesziteni vagy nemtudom:(
aug. 21. 19:12
1/2 anonim válasza:
Később fogod tudni ahogy unlock-olsz dolgokat online. 100.000 dollárba fog kerülni szóval nem épp olcsó ha csak épp elkezdted online karaktert. Mondjuk ha Prémium edition-t vetted kezdésnél kapsz 1 millát +sok mást.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi
aug. 22. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!