30 év feletti fiúk. Ti játszottok videó játékokkal?
Aki igen, mi okból?
És aki nem mi az oka?
Igen.
A párhuzamosan megélhető világok miatt, interaktív film szerű történetek miatt, kihívások, csaták, harcok miatt.
#20 Kerdezo >>> #21 azert jatszanak sokan mert az is olyan mint masnak a film vagy a sorozatok
szerinted azok is helytelenek hogy leteznek?
ha a tobbseg nem ezt erezne helyesnek nem lenne ilyen hatalmas a videojatek meg a film gyartas, piac
sok jateknak tortenete van ami erdekli az embert
miert jobb ha mast nez meg videoban amit o jatszott
az egy ut
de tobbfele vegigjatszas is van sok jateknak
megint mas dolog a multi / mmo jatekok
de azokat se erzem helytelennek hogy leteznek
ahogy tudnak szemelyisegeket lerombolni tonkretenni ugyanugy tudnak epiteni is kozossegeket, virtualis kulturat stb.
talan az ok nalam az pl hogy valosagban nem tudnak olyanokat megtenni amiket jatekban
mar csak alap dolgokat sem, hegyet maszni, rohangaszni
vadallatokkal harcolni
azert az ember meg akarhassa elni ezeket nem?
es nem csak filmen vagy konyvben
amugyis ma mar vr is van annak megtobb valosaghu lehetosege van
lasd pl. Horizon Call of the Mountain
remelem megelem hogy jatszak vele egyszer
es igen akar eletem vegeig ha 120 at is megelem
addigra ugyis matrix vilag is valosagga valik
23 hat en nem mmo / multi zok
ott idegesitobb ez akinek
en ezeket inkabb poenak vettem mikor jatszottam veluk de mas halalosan komolyan veszi
persze manapsag valos penz is forog ezekben, ami szinten bezavar a kepbe igy persze hogy komolyan veszik ha penzt buknak, mindennapi betevot
az szokott idegesiteni ha a keszitok miatt nem sikerul valami bug stb.
de az aaa (offline, single) jatekokban nagyon keves ilyen van, ezeknek a lenyege a siker elmeny
valosagban sikeretelenek jatszanak csak gondolom ez az erzesed volt kerdes elott is
Sims erre jo pelda is mondjuk
ahol az az erzeted hogy milyen sikeres eleted van
de miben sikertelen? Mivel rengeteg jatekos millios gepeken jatszik
anyagilag biztos nem szoval
szerintem az se lehet igaz hogy csak gazdag agglegenyek lennenek akik jatszanak, vagyis nincs csaladjuk
mennyivel jobb az a csaladapa aki nincs csaladjaval hanem mindennap leisza magat
annyival hogy legalabb nem otthon veri a csaladjat?
vagy aki nem reszegeseg miatt de eljar hazulrol szinten nincs csaladjaval mert auto"versenyzik" (vagy barmit kocsikazik utakon akar mert munkamanias) pl. az eloben "jatek"
de ha otthon jatszana megis nyagadhatnak hogy legyen veluk kicsit
"És nem lesztek agresszívak, ha elbuktok egy küldetést?"
Nem, de te továbbra is sötét maradsz az ilyen sztereotípiák mellett.
Pedig sok idegbeteg gamer függőt ismerek utolsó.
És ne személyeskedj, nem őriztünk együtt libát. :)
Igen, játszom. Tegnap szereztem meg az utolsó acsit is az AC Originsben. 😍 Utána csapatok egy kis Hi-Fi Rush-t.
Miért játszom? Mert jól esik. Világéletemben gamer voltam, ezen nem kívánok változtatni.
33f
Nem személyeskedek, ezek tények. Te eldöntötted már az elején miképpen állsz a videójátékokhoz és mivel vannak ilyen barmok ezért általánosítasz. Ez olyan mint az anime nézők, mivel a magyar átlag embernek ismeretlen ez a műfaj és van pár elborult gyökér ezért szintén leírják ezt az egész társaságot. Persze tudom te ettől nagy fiúnak érzed magad, hogy itt szapulod a játékokat. 30 alatti vagyok (25). Miért szeretem a játékokat? Azért mert egy új világ tárul ki előttem aminek a megélése fantasztikus. Akik meg élből elutasítják ezeket azok többnyire mind ilyen befásult szürke fantázia nélküli emberek, miközben arra verik a mellüket, hogy ők nem bassz ák el az idejüket ilyenekre.
"Pedig sok idegbeteg gamer függőt ismerek utolsó." Tudom, aki napi 2 órát játszik már az és néha kicsikét feszültebb az idegbeteg. Hasonló érzelmeket vált ki az emberekből ez a világ mint a futball. Remélem képben leszel vagy már ezzel, vagy lehet értetlenkedni továbbra is!
Dehogy leszek agresszív.
A soulslike a kedvencem, azon belül pedig a Nioh 2, Bloodborne.
De az online játéknál is a nehezebbeket' preferálom.
De igazából nincs nehéz játék, max ügyetlenség, amiből tanul az ember.
A Souls like, vagy pl egy Death Stranding, PUBG, s.t.b. mindegyik tanít is, pl türelemre IS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!