Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Elérhető valahol működő GTA V...

Elérhető valahol működő GTA V magyarítás?

Figyelt kérdés
Letöltöttem ezt a Mód aktivátort, de azt írja, h a jelenlegi játékverzióhoz nincs hozzáigazítva a magyarítás, nem is engedi telepíteni. Létezik, h egy ilyen népszerű, viszont már 10 éves játékhoz senki nem csinált még egy gépi magyarítást sem, ami működne?
2023. dec. 12. 22:15
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Miért lett volna f*szság a refound? Meg van ps-en is angolul. Minek legyen meg pc-n is, szintén angolul? Amúgy a játékok 99%-ára már az első nap van magyarítás, hála a gépi fordításoknak. Annyit tudok angolul, amennyire nekem szükségem van a mindennapokban, de az egy játék storyjára kevés. Nyilván nagyjából így is értem, azért egy GTA nem egy klasszikus regény bonyolultságával operál.

2023. dec. 13. 19:12
 12/22 anonim ***** válasza:

#11 A MTL-t én nem tekintem magyarításnak mert az olyan lólepény minőség is. Sőt egyenesen kerülöm. ARK-ba se használom mert ott is 1 rakat ... az MTL.

Az emberek által készített fordítás a magyarítás. A gépi csak szenny úgy ahogy van.

2023. dec. 13. 23:53
 13/22 A kérdező kommentje:

Sztem aki nem, vagy csak minimálisan beszél idegen nyelvet, az nem fog válogatni. A gépi fordítás tökéletesen jó arra, ami a célja: nagyon hamar elkészíthető a legtöbb játékhoz és megérted a lényeget. Pl én a Hogwarts legacynál használtam először ilyet, abban azért van story rendesen. Ha nincs gépi, akkor 2 választásom marad: játszok anélkül, h a storyt érteném, vagy nem játszok, hanem várok 4 hónapot a kézi magyarításra, ami teszem hozzá kiadáskor rosszabb volt, mint a gépi fordítás első, nyers verziója. Hónapok alatt pofozták ki. Amúgy a GTA 5-höz is volt gépi magyarítás, aminek én most nagyon örültem volna, csak valamiért már nem elérhető. Lehet ott is verzió probléma van.

2023. dec. 14. 00:10
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy mi lenne ha a magyarításra várás helyett, inkább megtanulnál angolul hogy értsd is? :D Hidd el sokat fog érni ha érted az angolt mikor már 18+ leszel.
2023. dec. 14. 00:21
 15/22 A kérdező kommentje:
Rohadt rég voltam már 18 éves, a duplája közelebb van már bőven. Eddig is jól boldogultam az életben komolyabb angol nélkül, ezután is elleszel sztem. Ha mégsem, akkor majd ráfekszem, de kösz a tippet.
2023. dec. 14. 00:27
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem rosszból, de ha 36 évesen sem beszélsz minimum alapszinten angolul ott már bajok vannak. Mondjuk amilyen a magyar oktatás...
2023. dec. 15. 13:09
 17/22 A kérdező kommentje:

#16 elmondtam, h alapszinten beszélek, sőt sztem annál egy fokkal jobban. Csakhogy ez a szint is édes kevés egy játék storyjának teljes megértéséhez különösen egy olyan játékban, amiben sokszor brutál szlengben beszélnek. Amúgy ismerek olyat, aki társalgás szinten hibátlanul beszél angolul, mégis amit lehet magyarul játszik és filmet se eredeti nyelven néz, ha nem muszáj.

Nem tudom miért kell egyből lehülyézni valakit, aki nem perfekt angol. Lehet 10 másik kompetenciám jóval a tied fölött áll.

2023. dec. 15. 17:00
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

Ja, kifogásgyártás az megy...

Tudod ha 1 kis időt ráfordítanál simán meglehetne tanulni. Angol a világ legkönnyebb nyelve...

Meg vicces hogy 1. válaszom óta le vagyok pontozva, pedig csak az igazat írom. :D De sebaj, ez is csak az értelmi szintet minősíti a lepontozók részéről. :D

2023. dec. 15. 18:24
 19/22 A kérdező kommentje:
Azért vagy lepontozva (részemről), mert a válaszaidnak semmi köze a kérdéshez. Erre való a pontozási rendszer elvileg.
2023. dec. 15. 18:46
 20/22 anonim ***** válasza:
1. válaszom is le van pontozva. Pedig annak nagyon is sok köze volt hozzá... De mindegy. Nem éri meg veszekedni... :D
2023. dec. 15. 18:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!