Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Elérhető valahol működő GTA V...

Elérhető valahol működő GTA V magyarítás?

Figyelt kérdés
Letöltöttem ezt a Mód aktivátort, de azt írja, h a jelenlegi játékverzióhoz nincs hozzáigazítva a magyarítás, nem is engedi telepíteni. Létezik, h egy ilyen népszerű, viszont már 10 éves játékhoz senki nem csinált még egy gépi magyarítást sem, ami működne?
2023. dec. 12. 22:15
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Aki a kérdésre írt választ, azokat nem pontoztam le senkit, de nem csak én tudok pontozni, ha nem tudnád.
2023. dec. 15. 18:55
 22/23 anonim ***** válasza:
Mondtam én hogy CSAK TE pontoztál le? Állítottam én olyat?
2023. dec. 15. 20:12
 23/23 anonim válasza:

22: Azért lettél le pontozva mert egy idióta vagy! aki arra veri a kis faszát hogy tud pár szót angolul.

Ki a faszt érdekel hogy te beszéled az idegen nyelvet? senkit mert az angol alap idegen nyelv normális helyeken tanítsák is. te meg úgy vered magadat mint ha minden nyelven beszélnél. szánalmas kis csicska vagy! egyébként meg a kérdésre nem tudsz válaszolni tehát az IQ szinted annyi mint a lábmérted.

febr. 15. 02:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!