Elérhető valahol működő GTA V magyarítás?
Mi utal arra, hogy én lopott verziót használtam? Gondolkodj, mielőtt hozza szólsz valamihez, főleg ha még nem is értesz hozzá.
Hát ez elég nagy butaság, főleg úgy, hogy elég masszív a single része (ahogy az eddigi összes GTA-nak). Konkrétan a GTA 5 volt az első amibe normális multi került, és mégis a korábbi részek megjelenése is piros betűs ünnep volt. De szerintem ez a kérdezőnél is egyértelmű, hogy a történet érdekli. Én is kb. fél órát töltöttem benne, azt is inkább csak egy potya achievementért. Inkább csak a fortnite nemzedéknél jellemző, hogy a multira izgulnak.
Azt meg meg se említem, hogy nagyjából fél perc deaktiválni a magyarítást, ha épp multizni akarsz.
6. rész még 2 év mire jön. 2025 végén jön konzolokra, utána MINIMUM fél év mire pc-re is kiadják. Akkor még nem is beszéltünk arról mennyire bugos lesz elején mint minden Rocksz#r játék. Szóval mire játszható lesz PC-n is rendesen alsó hangon is 2027 eleje. Az pedig már tuti online alapu lesz az SP ott is.
Most pedig csak ez miatt refund-olni eléggé fa... Inkább tanulj meg angolul...
Ma már a játékok 95%-ban nincs magyar felírat. Max fél évvek később HA fordító vagy fordítócsapat nekiesik és megcsinálja és ez 1 gigantikus HA...
Szóval többre mész az angollal ahelyett hogy mindent magyarul akarnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!