Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Normális idegbajt kapni a...

Normális idegbajt kapni a FIFA-tól?

Figyelt kérdés

Amikor veszítek, vagy az utolsó percekben döntetlenre menti az ellenfél a meccset, akkor képes lennék szétverni a monitort olyan ideges leszek.

Ez mással is így van, vagy én vagyok elmebeteg?

Tudom, hogy nem lehet minden meccset megnyerni és tudom, hogy a valóságban is van sokszor dráma a végén, de akkor is rettentően ideges leszek ha velem történik a játékban. :D

Tudom, ne játsszak vele, meg tudom, vegyem lejjebb a nehézséget, de egyik sem megoldható.

Szóval csak meg akarom nyugtatni a lelkem, hogy nem csak én kapok idegrohamot ettől. :D

febr. 17. 20:01
 1/7 PMC Wagner ***** válasza:
voltam így én is párszor más játékokkal
febr. 17. 21:29
 2/7 MDaniel98 ***** válasza:
Erre azt tudom aki azt hiszi, hogy a lövöldözős játékok hozzák ki valakiből az állatot, az még nem FIFA-zott:)
febr. 17. 21:45
 3/7 PMC Wagner ***** válasza:
engem anno 10 évesen az nfs underground 2 annyira felbaszott hogy ököllel estem neki a gépnek
febr. 17. 21:52
 4/7 A kérdező kommentje:

Akkor kezdek megnyugodni, hogy nem vagyok full elmebeteg. :D :D :D

Egyébként még 2008-10 körül játszottam sokat az első Most Wanted-el és akkor egy pár billentyűzetet szétvertem, azóta most a Fifa tudta belőlem ezt kihozni még, de most még nem vertem szét semmit. :D :D

tegnapelőtt 07:31
 5/7 anonim ***** válasza:
59%

Általában nem normális bármelyik játéknál "idegállapotba jönni", ott inkább más problémák vannak (lelki, stresszel valami, nem úgy megy épp az élet, megfelelési kényszer stb.), de persze előfordulhat.

Én anno ezért hagytam ott az online játékokat, főleg a csapat alapúakat (LoL meg társai), mert kikészített, azóta sokkal vidámabb vagyok :)

tegnapelőtt 08:55
 6/7 Kedves Vezető ***** válasza:
100%
Van egy ismerősöm, Konzol boltos, mondja hogy rohadt sok kontrollert ad el, Fifasoknál ismer egy bandát, akik valódi pénzbe játszanak, a vesztes falhoz vágja a joy-t
tegnapelőtt 09:10
 7/7 anonim ***** válasza:
tegnapelőtt 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!