Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Játékokban hány év után...

Játékokban hány év után számítok veteránnak?

Figyelt kérdés

a videójátékokban vannak "veteránok" szerintetek hány év és játékbeli óra UTÁN nevezehti magát veteránnak 1 játékban?

egy 15 (lassan 16) éves játékban szerintetek hány éves tapasztalatt kell hozzá (és mennyi óra) hogy veteránnak nevezzem magam?

2023. febr. 26. 23:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
88%

Veteránnak én inkább azt definiálnám ha egy játékban valaki jó vagy legalább átlagos DE átélte a játék fejlődését szóval pl mmorpgben nem mondanék senkit veteránnak aki kevesebb mint 3 éve játszik még ha nincs is élete és napi 20 órákat tol, de azt aki feljön előrántja a 2014es special event mountot vagy nem tudom mit és elkezd wowban a régi barrensről beszélni azt veteránnak mondanám még ha nem is játszik sokat

De lehet csak az én definícióm a veteránra fura mert számomra az lenne a lényege mint egy valódi veteránnak, ott volt annó megcsinálta és még itt van, még ha öregebb is és nem olyan jó már mint régen

Pl magamról csgoban veteránnak mondanám magam mert játszottam vele 10 éve 1.6 source... valszeg még menne elfogadhatóan

2023. márc. 3. 04:34
 12/12 anonim ***** válasza:
84%

15 éves korom óta játszom. SP játékos vagyok am.

Tegnap töltöttem be a 34-et.

Engem nem az évek érdekelnek hanem a játék nyújtotta élmény.

Ahogy az 5 már mondta Ezt nem lehet számszerűsíteni. Meg nincs is értelme.

Játszál annyit amennyi neked jó.

Kajak olyan vagy mint az egyik volt osztálytársam azt a csajt is megdugta vagy fél Budapest.

Na oszt akkor ö veterán ?

Kit érdekel ! Ha neki úgy a jó.

2023. márc. 6. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!