Van aki csalódott az új God of War játékokban?
Egyszerűen kiábrándító ami a God of War szériából lett. Az epikusság és a brutalitás majdnem teljesen eltűnt. Régen a fél Olümposzt ki lehetett írtani Kratos-al, itt meg összesen hat istennel lehetett megkűzdeni a kettő játék során és ezeknek a felét nem is Kratos öli meg. Modit Atrusz öli meg, Thort Odin öli meg, Odint meg Sindri.
Abba már bele se kezdek hogy Odin, Thor, és amúgy maga az egész Ragnarök mekkora csalódás volt.
Bizony nekem is csalódás volt, pedig a régi részeket szénné játszottam, csak a GoW:CoO miatt vettem PSP-t, stb.
Amellett, hogy szinte mindenből (epikus lépték, brutalitás, puzzle és ügyességi elemek, stb) jócskán visszavettek, annyira elnyújtott és önismétlő volt, hogy arra nincsenek szavak. Már a harmadik trollnál úgy éreztem, hogy ez már sok a jóból, és utána még jött hét másik tök ugyanolyan, csak a színükben különböztek.
Szerintem csak a grafika és az elfogult Sony-mánia (mert ugye ami Sony exkluzív game, az csak 10 pontos lehet) vitte el a hátán, ha mondjuk az Ubisoft hozza ki, szanaszéjjel fikázták volna.
Szerintem a Ragnarököt már végig sem fogom játszani.
Én végigvittem a Ragnarök főtörténet szálát de nagyon idegesítő volt hogy az átvezetőanimációkat nem lehetett átugrani. Atreusz pedig egyszerűen kibírhatatlanul idegesítő volt.
Az hogy meg ugyanazokat a képességeket meg rúnatámadásokat unlockolom amiket az előző játékban az egyszerűen kritikán aluli.Az megvolt magyarázva hogy Kratos elhásználta a felszerléseket amiket szerzett de a képességeit hogy felejtette el amikor egész Fimbulwinter alatt csak edzettek?
Én a történetet eszem a God of Warral kapcsolatban.
A kérdésre válaszolva pedig számomra csak egy DLC volt a ragnarok. Csalódás sajnos. A grafikán kívül semmi újdonság nem volt. A másik legnagyobb problémám az maga történet volt. Ragnarok a címe aztán szinte semmi értelme nem volt ragnaroknak. A vége a játéknak elhamarkodott, gyors összecsapott munka amit nagyon elrontottak.
"számomra csak egy DLC volt a ragnarok"
Hát igen, tényleg annak érződött.
Érezhető volt hogy csak egyszerűen leakarták tudni ezt a mitológiát hogy áttérhessenek a következőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!