Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ki csalódott az új God of War...

Ki csalódott az új God of War játékokban?

Figyelt kérdés

Egyszerűen dögunalmasak. Atreusz idegesítő és kibírhatatlan. Az istenek pedig egyszerűen csalódást keltőek. Kettő játék és összesen hét istennel lehet megkűzdeni: Baldur, Magni, Modi (amúgy irónikusan Magni és Modi túlélik a Ragnarököt a mitológiában), Thor, Freya, Heimdal, és Odin.

A legidegesítőbb hogy ezekből összesen hármat öl meg Kratos és még csak nincs is qte hozzá csak egy cutscene.

Ragnarök pedig egyszerűn csalódás mint befejezés. Hivatalosan ez volt a "Norse Era" utolsó játéka de egyszerűen hiányzik belőle az az epikusság ami egy nagy történet lezárásához kellene.

Illetve, valamiért mindenki úgy ajnározza Odint hogy mekkora lángelme meg manipulátor zseni. Nem épp ezt éreztem amikor Brok lebuktatta. Ha akkora észlény lett volna akkor megpróbálta volna kimagyarázni magát ahelyett hogy támad.

A kínos párbeszédeket pedig már megse említem.

2023. febr. 14. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez összefoglalja. Jóhogy már nem LMBTQ karakterek vannak benne.
2023. febr. 16. 09:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Bocs, itt a link: [link]
2023. febr. 16. 09:42
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Fuuu a párbeszédek :D már egyből az elején, Odin szavai egyszerűen nem illetek a szájába(exem 🙃),az egész olyan komolytalan lett mint az odaát, hogy még a millió éves lények is úgy dumálnak mint valami idióta tinédzser,semmi méltóság.
2023. febr. 17. 07:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát igen. A történet pedig nagyon kiszámítható. Tudtam hogy lesz valami a törpékkel vagy legalább is az egyikükkel mert nem volt hozzájuk mellékküldetés. Minden más karakter adott küldetést csak ők meg Freyr nem.
2023. febr. 17. 08:18
 5/7 anonim ***** válasza:
39%

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__12126548..

Azért ez kemény... Két ugyanolyan kérdés tőled ily rövid időn belül. Azt vártad, hogy a lehető legtöbb ember melléd állva szét fikázza?

Számomra is voltak benne dög unalmas részek, főleg az erdőben. Az egyenesen nyomasztó volt. Na de maga a történet szerintem teljesen rendben van, a karakter fejlődés is jó.

2023. ápr. 5. 03:41
 6/7 anonim ***** válasza:
29%
Legjobb játék, amit valaha láttam, hogy teljesen őszinte legyek. A játék tele van plot twistekkel, és ami leírtál ezek szerint nem vagy elég érett ahhoz, hogy Kratos character developmentjét megértsd. A fejlesztők ezt a játékot pedig nem lezárásnak szánták, ugyanis a történet ezzel még nem ért véget. Vannak már találgatások, hova vezet majd következő utok, sokan az Egyiptomi mitológiára teszik voksukat
2023. jún. 29. 02:57
 7/7 A kérdező kommentje:

Őszintén, szerintem pont a történet a leggynegébb pontja a játéknak.

Másrészről pedig, nem azt mondtam hogy az egész történetet fejeszték be hanem hogy a "Norse Era" fejeződött csak be. Nem tudsz olvasni?

2023. jún. 29. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!