Ki csalódott az új God of War játékokban?
Egyszerűen dögunalmasak. Atreusz idegesítő és kibírhatatlan. Az istenek pedig egyszerűen csalódást keltőek. Kettő játék és összesen hét istennel lehet megkűzdeni: Baldur, Magni, Modi (amúgy irónikusan Magni és Modi túlélik a Ragnarököt a mitológiában), Thor, Freya, Heimdal, és Odin.
A legidegesítőbb hogy ezekből összesen hármat öl meg Kratos és még csak nincs is qte hozzá csak egy cutscene.
Ragnarök pedig egyszerűn csalódás mint befejezés. Hivatalosan ez volt a "Norse Era" utolsó játéka de egyszerűen hiányzik belőle az az epikusság ami egy nagy történet lezárásához kellene.
Illetve, valamiért mindenki úgy ajnározza Odint hogy mekkora lángelme meg manipulátor zseni. Nem épp ezt éreztem amikor Brok lebuktatta. Ha akkora észlény lett volna akkor megpróbálta volna kimagyarázni magát ahelyett hogy támad.
A kínos párbeszédeket pedig már megse említem.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__12126548..
Azért ez kemény... Két ugyanolyan kérdés tőled ily rövid időn belül. Azt vártad, hogy a lehető legtöbb ember melléd állva szét fikázza?
Számomra is voltak benne dög unalmas részek, főleg az erdőben. Az egyenesen nyomasztó volt. Na de maga a történet szerintem teljesen rendben van, a karakter fejlődés is jó.
Őszintén, szerintem pont a történet a leggynegébb pontja a játéknak.
Másrészről pedig, nem azt mondtam hogy az egész történetet fejeszték be hanem hogy a "Norse Era" fejeződött csak be. Nem tudsz olvasni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!