Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit gondoltok arról, hogy az...

Mit gondoltok arról, hogy az LMBTQ lejáratókampány ellenére a Hogwarts Legacy láthatóan a legnagyobb durranás lesz 2023-ban?

Figyelt kérdés

Még így is, hogy csak az év elején járunk: a Steam-es értékelések már most Overwehelmingly positive.

Nagyon beleadott mindent az LMBTQ a Rowling elleni lejáratókampányba, de láthatóan az ellenkezőjét sikerült elérniük. Én tényleg azt hittem, hogy nyugaton elment már az emberek esze, de a jelek szerint már nekik is elegük van cancel kultúrából.

Annyit azért elértek, hogy belenyomtak végül egy transz karaktert, de várható volt, hogy ez sem fog nekik tetszeni: most azon megy a hiszti, hogy szerintük férfi neve van, "Sirona" - (a "sir" miatt, érted, tök logikus). Sajnálom, hogy behajoltak végül a fejlesztők, de nekem így is, már most az év játéka.

2023. febr. 11. 03:56
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
96%
#41 fasiszták mindig nagy demokraták amikor a saját jogaikról van szó
2023. febr. 20. 18:20
 52/59 anonim ***** válasza:
84%
#42 angol birodalomról hallottál már? hányféle nép is volt a birodalomban? bőven találkozhattál ezek képviselőivel. transz kocsmáros. szerinted tényleg nem volt ilyen? biztos? Ugandában is van iskola, nagyobb mint a Hogwarts, tudod a vadak földjén.
2023. febr. 20. 18:25
 53/59 anonim ***** válasza:
80%
#42 ja és az emberség. számon kéred azt, amit te sem adsz.
2023. febr. 20. 18:27
 54/59 anonim ***** válasza:
97%
Hát én transz is vagyok meg meleg is, de onnantól várok egy ilyen játékra, hogy szüleimet elráncigáltam a könyvtárba 11 évesen és kivettük az első HP részt, szóval nem, nem fogok Rowling véleménye miatt lemondani erről. Egyébként is egy (biológiailag) tudományos tényt fogalmazott meg, szóval a hisztis unatkozó balf*szok alaptalanul cancelelték. Szerintem ezt minden normális ember tudja, emiatt ilyen sikeres a játék a hiszti ellenére is.
2023. márc. 7. 13:54
 55/59 anonim ***** válasza:
84%

Rowling támogatja az LMB-t (Leszbi, meleg, Bi), csak a Transzokat támadja. Dumbleodore is meleg.

Én is támogatom az LMB-t. Csak a transzok, emberi csonkítások, amputációk ellen tiltakozok. Transz nő sosem lesz igazi nő.

2023. ápr. 8. 11:53
 56/59 anonim ***** válasza:
100%
így utólag azt mondom, nem rossz a játék, de remélem nem ez lesz 2023 legnagyobb durranása
2023. ápr. 9. 21:06
 57/59 anonim ***** válasza:
100%

Én szerintem a Hogwarts legacy és az egész Harry Potter univerzum fabtasztikus, de mivel még akkor nem jött be ez a nagy mindenbe nyomassuk az LMBTQ-t meg transz karaktereket kötelezően és mégis befutott, ezért most bele kell kötni.

Aztán meg, ha már a Hogwarts Legacy-t korszerűsitik, tesznek bele egy transz karaktert és nekik az sem jó, azzal nem lehet mit kezdeni. Ilyenkor látszik, hogy sok ember mennyire unatkozik, hogy ilyeneken akad fent(ezt a sirona=Sir dolgot még nem is hallottam).

Meg aztán a másik, hogy valami olyat is magyarázott régebben Rowling, hogy Dumblesore meleg és ezért lett 18 karikás a HP. De persze ez sem elég meg a tarnsz karakter sem a játékban, akkor már tényleg teljesen mindegy, akiknek semmi nem felel meg...

2023. aug. 10. 19:49
 58/59 anonim ***** válasza:
100%
Előző valaszoló vagyok, elnézést, hogy 1-2 dolgot elírtam a nagy hevesen megírt reakciómban, de remélem ez nem von le sokat a mondandómból.
2023. aug. 10. 19:51
 59/59 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszett, és a nagyon nyitott világ és a bonyolult karakterek miatt kedvenceim közé lépett.
2023. szept. 16. 18:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!