Mit gondoltok arról, hogy az LMBTQ lejáratókampány ellenére a Hogwarts Legacy láthatóan a legnagyobb durranás lesz 2023-ban?
Még így is, hogy csak az év elején járunk: a Steam-es értékelések már most Overwehelmingly positive.
Nagyon beleadott mindent az LMBTQ a Rowling elleni lejáratókampányba, de láthatóan az ellenkezőjét sikerült elérniük. Én tényleg azt hittem, hogy nyugaton elment már az emberek esze, de a jelek szerint már nekik is elegük van cancel kultúrából.
Annyit azért elértek, hogy belenyomtak végül egy transz karaktert, de várható volt, hogy ez sem fog nekik tetszeni: most azon megy a hiszti, hogy szerintük férfi neve van, "Sirona" - (a "sir" miatt, érted, tök logikus). Sajnálom, hogy behajoltak végül a fejlesztők, de nekem így is, már most az év játéka.
Rowling támogatja az LMB-t (Leszbi, meleg, Bi), csak a Transzokat támadja. Dumbleodore is meleg.
Én is támogatom az LMB-t. Csak a transzok, emberi csonkítások, amputációk ellen tiltakozok. Transz nő sosem lesz igazi nő.
Én szerintem a Hogwarts legacy és az egész Harry Potter univerzum fabtasztikus, de mivel még akkor nem jött be ez a nagy mindenbe nyomassuk az LMBTQ-t meg transz karaktereket kötelezően és mégis befutott, ezért most bele kell kötni.
Aztán meg, ha már a Hogwarts Legacy-t korszerűsitik, tesznek bele egy transz karaktert és nekik az sem jó, azzal nem lehet mit kezdeni. Ilyenkor látszik, hogy sok ember mennyire unatkozik, hogy ilyeneken akad fent(ezt a sirona=Sir dolgot még nem is hallottam).
Meg aztán a másik, hogy valami olyat is magyarázott régebben Rowling, hogy Dumblesore meleg és ezért lett 18 karikás a HP. De persze ez sem elég meg a tarnsz karakter sem a játékban, akkor már tényleg teljesen mindegy, akiknek semmi nem felel meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!