Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit gondoltok arról, hogy az...

Mit gondoltok arról, hogy az LMBTQ lejáratókampány ellenére a Hogwarts Legacy láthatóan a legnagyobb durranás lesz 2023-ban?

Figyelt kérdés

Még így is, hogy csak az év elején járunk: a Steam-es értékelések már most Overwehelmingly positive.

Nagyon beleadott mindent az LMBTQ a Rowling elleni lejáratókampányba, de láthatóan az ellenkezőjét sikerült elérniük. Én tényleg azt hittem, hogy nyugaton elment már az emberek esze, de a jelek szerint már nekik is elegük van cancel kultúrából.

Annyit azért elértek, hogy belenyomtak végül egy transz karaktert, de várható volt, hogy ez sem fog nekik tetszeni: most azon megy a hiszti, hogy szerintük férfi neve van, "Sirona" - (a "sir" miatt, érted, tök logikus). Sajnálom, hogy behajoltak végül a fejlesztők, de nekem így is, már most az év játéka.

2023. febr. 11. 03:56
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
100%
#12: Kétlem, hogy két nap alatt végigjátszottad volna az egész játékot, ezért kissé erősnek tűnik "az egész cselekménye antiszemita" kitételed. Konkrétan egyetlen zsidó szereplő sincs az egész játékban.
2023. febr. 11. 21:43
 22/59 anonim ***** válasza:
18%

#14: "mindenkinek egyöntetűen kezd elege lenni abból ,hogy kötelezően teli vannak nyomva filmek, játékok melegekkel"

NEM. Neked és a haverjaidnak van belőle elege. Az nem "mindenki".

"Talán nézd a Netflix és a Disney részvényárzuhanását, és gondold át azt, te, vagy a többség tartozol a nemnormális kategóriába."

Ez nyilván azért van, mert minden filmben/sorozatban van egy meleg karakter! Véletlenül sem azért, mert egyik streaming-szolgáltatás sem tudja hozni azokat a számokat, amiket a részvényesek elvárnak tőlük, ugye? Nem, csakis a melegek miatt lehet!

Ennyi ésszel hogy tudsz levegőt venni?

2023. febr. 11. 21:48
 23/59 anonim ***** válasza:
41%
#22: És vajon miért nem tudják hozni azokat a számokat? Talán a tartalommal nem stimmel valami? Talán a meleg/feka/transz-túltengés miatt?
2023. febr. 11. 21:50
 24/59 anonim ***** válasza:
11%
Aki azt hiszi, hogy pl. az USA-ban milliós tömegek bojkottálják a Netflixet, "mer' melegfekatranszok vannak mindenhol", az egy nagyon vicces, és egyben ijesztő kis mikrovilágban él. Az amerikai közösségi médiában ha a streaming szolgáltatásokat ekézik, 90%-ban a gyenge forgatókönyveket, elkaszált sorozatokat vagy az előfizetési díjakat fájlalják, nem pedig a melegfekatranszok jelenlétét. Az ilyesmi csak a hazánkhoz hasonló, a világtól évtizedekkel lemaradt kis országokban téma.
2023. febr. 11. 22:09
 25/59 anonim ***** válasza:
65%
#24: Nem olvasol elég külföldi fórumot.
2023. febr. 11. 22:12
 26/59 A kérdező kommentje:
Amúgy ez az antiszemita vonal engem is érdekelne, hogy konkrétan mi benne az. Mert nagyon úgy érzem, hogy ezt már csak hozzáköltötték.
2023. febr. 12. 00:08
 27/59 anonim ***** válasza:
100%
Felőlem próbálkozhatnak, úgy sem az alapján döntök, hogy érdekel-e valami, most pl az Atomic Heart-ra szálltak rá mert oroszok fejlesztik....
2023. febr. 12. 04:40
 28/59 anonim ***** válasza:
38%

Az ilyen devianciát istenítő woke propagandista mozgalmaknak mint a LGBTQ+ vagy a BLM csak a teljes behódolás felel meg.

Olyan nincs, hogy csak kicsit támogatod őket. Ha a kisujjad nyújtod (mint Rowling), akkor az egész karod kell. Ha ezt nem adod meg nekik akkor jön a cancel culture, és megpróbálnak kicsinálni.

A tartalom gyártó/szolgáltató vagy akkor a legokosabb dolog amit tehetsz, hogy teljesen távol maradsz ezektől.

Ha jön a számonkérés, hogy miért nincs a termékedben ilyen karakter, akkor nem szabad válaszolni se. Akkor nincs kapaszkodó, nem tudnak lerántani a szartengerbe.

Ha a fogyasztó oldalon vagy akkor meg szimplán ki kell kerülni az ilyen termékeket. Nem veszel szivárványos Coca-Colát, nem nézel kvótab.zis/négeres sorozatot, nem játszol "támogató" játékkal.

2023. febr. 12. 08:06
 29/59 anonim ***** válasza:
26%
#28-as tökéletesen leírta, mit kell tenni. Teljesen ignorálni kell ezeket a barmokat. Nem szabad, hogy a legkisebb hatással is legyenek bárki döntésére.
2023. febr. 12. 12:06
 30/59 anonim ***** válasza:
89%

Na, ezt figyeld, kérdező!

Én transznemű vagyok, de attól még szeretnék játszani a játékkal. Sőt, ismerek olyan transznemű embereket, akik meg akarják venni a játékot, és olyat is, aki streamelte Twitchen, és azóta már végig is játszotta a játékot.

Lehet, hogy Rowling összeegyeztethetetlen véleményeket fogalmaz meg, amik a könyvei eladásainak statisztikáján is látszik, de nem az én 20 ezer forintom fogja megváltani a világot.

Viszont az olyan emberektől falra megyek, akik beszólogatnak streamereknek, mert mernek játszani azzal a játékkal. Szerintem ez szembe megy azzal, amit el akarnak érni azok az emberek. És még azt is el tudom képzelni, hogy bizonyos emberek ezt felismerve szándékosan azért csinálják, amiről a kérdező is beszél, hogy ezzel ártsanak a transzoknak, stb.

A legnevetségesebbnek azt tartottam, amikor egy streamernek beszólogattak, hogy transzfób, miközben a Hogwarts Legacyvel játszott, úgy, hogy a streamer a donation-ök nagy részét a Trevor Projectnek adományozta, ami egy LGBTQ fiatalokat segítő szervezet. Ennek abszolút semmi értelmet nem tudok tulajdonítani.

2023. febr. 12. 12:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!