Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit gondoltok arról, hogy az...

Mit gondoltok arról, hogy az LMBTQ lejáratókampány ellenére a Hogwarts Legacy láthatóan a legnagyobb durranás lesz 2023-ban?

Figyelt kérdés

Még így is, hogy csak az év elején járunk: a Steam-es értékelések már most Overwehelmingly positive.

Nagyon beleadott mindent az LMBTQ a Rowling elleni lejáratókampányba, de láthatóan az ellenkezőjét sikerült elérniük. Én tényleg azt hittem, hogy nyugaton elment már az emberek esze, de a jelek szerint már nekik is elegük van cancel kultúrából.

Annyit azért elértek, hogy belenyomtak végül egy transz karaktert, de várható volt, hogy ez sem fog nekik tetszeni: most azon megy a hiszti, hogy szerintük férfi neve van, "Sirona" - (a "sir" miatt, érted, tök logikus). Sajnálom, hogy behajoltak végül a fejlesztők, de nekem így is, már most az év játéka.

2023. febr. 11. 03:56
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
70%

Ez nekem új. Nem úgy volt, hogy Rowling utólag elkezdte magyarázni némelyik karakterről, hogy bzi?

Akkor most mi baja az LMBTQP propaganda gépezetnek? Vagy ez se elég már manapság?

Lemaradtam a történetről, mi történt?

2023. febr. 11. 05:44
 2/59 anonim ***** válasza:
92%
Röviden: Rowling kijelentette hogy csak a biológiai nők menstruálnak, erre jöttek valakik, hogy aki megveszi a Hogwarts Legacyt az homofób
2023. febr. 11. 06:37
 3/59 anonim ***** válasza:
85%
Őszíntén szólva leszrom. A játék tetszik, és baromira nem izgat hogy ki mit mond.
2023. febr. 11. 06:37
 4/59 anonim ***** válasza:
86%

+1 pont a #3-nak.

Én is telibesz#rom a kormányok homofobiáját. Life is Strange-be se izgatott a yuri, mért pont itt kezdene? :D Kapják be akik csak ez miatt akarnak 1 játékot korlátozni.

2023. febr. 11. 08:55
 5/59 anonim ***** válasza:
89%
Mert a rajongók nagy része nem az írónő agymenésével foglalkozik, hanem a történettel, ami nagyon sok esetben az olvasók, felhasználók nagyon kedves gyerekkori emlékei és része, ezért ragaszkodnak hozzá.
2023. febr. 11. 09:06
 6/59 anonim ***** válasza:
81%

Én nem vagyok homofób, semmi bajom az lmbtq+ emberekkel, de nem ez fogja megmondani nekem, hogy mit nézzek, olvassak, játszak. Ami jó az jó. Ennyi.

Vagy lmbtq karakterekkel vagy anélkül

2023. febr. 11. 09:36
 7/59 anonim ***** válasza:
83%
Én is nagyon sajnálom hogy térdeltek a fejlesztők, de mindegy, a játékélményből nem vesz el semmit, streamereket akiket néztem, és nem LMBTQ agyhalottak, azt hitték hogy rosszul lett keverve a hang, és én is amúgy. Lényeg a lényeg hogy nagyon hamar meg kéne állítani ezeket a pusztulatokat mert nagyon nagy teret nyertek már maguknak sajnos....
2023. febr. 11. 10:00
 8/59 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon örülök neki, hogy sikeres, mert kiváló játék lett. És még jobban örülök annak, hogy a lejárató kampány nem ért el semmit.
2023. febr. 11. 10:47
 9/59 anonim ***** válasza:
30%
#7: Már elnézést, de az LMBTQ emberek többsége senkinek sem árt, csak szeretné úgy élni az életét, hogy nem bántja senki. Nem akarják másokra erőltetni az életstílusukat, nem akarják szétzilálni a társadalmat, ezt csak a FOX TV/Fideszmédia hazudja hozzá. A baj azzal a pár ezreléknyi hangadóval van, akik nem veszik észre, hogy az ilyen erőszakos kampányolásukkal többet ártanak a társaiknak, mint bármilyen ultrakeresztény-szélsőrepublikánus mozgalom.
2023. febr. 11. 10:53
 10/59 anonim ***** válasza:
78%
bocsi, nem általánosítani akartam, nekem is van nagyon jó barátom aki meleg. én a normális melegekre nem hivatkozok lmbtq-ként, csak az agyhalott részére, így értettem
2023. febr. 11. 11:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!