Mit gondoltok arról, hogy az LMBTQ lejáratókampány ellenére a Hogwarts Legacy láthatóan a legnagyobb durranás lesz 2023-ban?
Még így is, hogy csak az év elején járunk: a Steam-es értékelések már most Overwehelmingly positive.
Nagyon beleadott mindent az LMBTQ a Rowling elleni lejáratókampányba, de láthatóan az ellenkezőjét sikerült elérniük. Én tényleg azt hittem, hogy nyugaton elment már az emberek esze, de a jelek szerint már nekik is elegük van cancel kultúrából.
Annyit azért elértek, hogy belenyomtak végül egy transz karaktert, de várható volt, hogy ez sem fog nekik tetszeni: most azon megy a hiszti, hogy szerintük férfi neve van, "Sirona" - (a "sir" miatt, érted, tök logikus). Sajnálom, hogy behajoltak végül a fejlesztők, de nekem így is, már most az év játéka.
Ez nekem új. Nem úgy volt, hogy Rowling utólag elkezdte magyarázni némelyik karakterről, hogy bzi?
Akkor most mi baja az LMBTQP propaganda gépezetnek? Vagy ez se elég már manapság?
Lemaradtam a történetről, mi történt?
+1 pont a #3-nak.
Én is telibesz#rom a kormányok homofobiáját. Life is Strange-be se izgatott a yuri, mért pont itt kezdene? :D Kapják be akik csak ez miatt akarnak 1 játékot korlátozni.
Én nem vagyok homofób, semmi bajom az lmbtq+ emberekkel, de nem ez fogja megmondani nekem, hogy mit nézzek, olvassak, játszak. Ami jó az jó. Ennyi.
Vagy lmbtq karakterekkel vagy anélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!