Sokan miért szidják az Otherworld-öt,és Zoly-t?
Fel vagyok iratkozva a csatornájukra,szinte minden videót megnézek,valamint bele-bele lestem a stream-ekbe is,amíg voltak. Amit ezekből láttam,az alapján Zoly szimpatikus nekem. Természetesen volt olyan,amiben nem értettem egyet,de ennyi.
Nem vagyok elvakult rajongójuk,mert persze,senki sem hibátlan,de mire fel a nagy utálat?
Valaki említette,hogy a DS 3-at lehúzták,majd letörölték a videót.
Ez akkor egy másik,átfogalmazott videó?
https://www.youtube.com/watch?v=3lzW0YTkZtM
Nem kötekedni szeretnék,tényleg kíváncsi vagyok. Köszi a válaszokat előre is!
Már visszaállították, minap néztem az Atomic Heart kritikát.
Szerintem olyan vádakat kap, ami a csatornák 90%-ánál, vagy ennél is nagyobb részénél előfordult már. Alig tudnék mondani olyan videóst, aki nem mondott még semmi rosszat, nem viselkedett rosszul, akár bunkón, ne hibázott volna és persze utólag ne tagadná le, a bocsánatkérés hiányáról nem is beszélve.
Érdekesség és ha más nem említette én leírom, hogy a Zoli összeszólalkozott a TheVR-ral és mint később kiderült, VR-Jani értett félre valamit ami nem is nekik szólt, ezért Jani törölte a Zolira vonatkozó indulatos beszólását. Az ehhez hasonló buta, bamális esetek is nagyon le tudják amortizálni a csatornák megítélését.
Szerintem a mai kritikák a csatornán már jobbak, mint a régiek. Azért még van hová fejlődni. Én se értek tökéletesen egyet a játék, vagy filmkritikákkal, ez nem csak az Otherworldra vonatkozik, hanem minden más általi elemzésre is.
Na hát a thevr....
Annál demagógabb csatornát keveset találni. Úgy formálják a véleményüket, ahogy éppen a saját megítélésük jobbá tétele kívánja. Persze nagyon ritkán formálnak igazi véleményt, általában csak mélység és konkrétumok nélkül cséplik a szót, mert abban kevesebb a felelősség.
Thevr Jani meg...hát kis sunyi gyerek az. Kamerák előtt eljátssza a kis szernény jógyereket, írásban meg olyanokat odaszól, amilyet szemtől szemben soha nem merne.
Nekem a mai napig az a véleményem OW Zolikáról hogy egy nagyra nőtt nárcisztikus s...gfej.
Semmi pozitív nincs a gyerekben. Szerintem senkise hallgasson rá.
Kajak egyszer megnézném ha a normális munkaerő piacon kéne megéljen akkor ott hány napig is bírná ?
Mer eddig csak a sajátkis burkában éldegélt és dolgozott.
Tipikus példája annak a fajta YT-snek aki azért csinálja mert semmi máshoz nem is ért.
Meg annyira toxikus az ember hogy még a saját akkori csapata is lelépett. Shirin, Archon meg a többi akkori munkatársai.
Shirin egyszer meg is jegyezte anno Zolika rányomta az összes ilyen Sony Vegas-os munkát mert az ostoba azt sem tudta használni.
LOL :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!