Az Otherworld-ös Zoli gyerek eladta magát ?
Tegnap néztem a Halo Infinite "kritikáját" nem tudtam hogy sirjak e vagy röhögjek.
Azaz ember aki végig fikázta az összes Halo-t a Reach-et kivéve most azzal jön elő hogy az Infinite menyire szuper és grátisz még egy kis OLED tv reklámot is benyom LG 55C11-re. :D
Vagy igy véletlenül elfelejtette, hogy a múltban milyen videokat is csinált ? Lásd a méltán híres Dark Souls 1 kritikájuk. Rajtuk röhögött az egész magyar internet.
A video ha valakit érdekel.
https://www.youtube.com/watch?v=194XeJrKGmU
1
A Dark Souls kritikát NEM Zoly csinálta, hanem Sas, úgyhogy amiatt a videó miatt felesleges bántani Zolyt
2
A Halo Infinite videóban a tv volt a szponzor, nem a Microsoft, simán elképzelhető, hogy tetszett neki a játék
Erra az "eladta magát" dologra tudok idézni egy kisebb magyar youtubert, szerintem nagyon igaz:
Megkérdezték tőle egy liveban, hogy milyen energiaitalt iszik, erre válaszolta: "Monstert. De én tényleg iszom, nem csak be van ba..va a hátam mögé, mint a többieknek, aztán hozzá se szagolnak."
És amúgy tényleg, minden liveban iszik, és nincs kirakva a kirakatba, nem is kap belőle szponzorpénzt.
Én nem tudom, hogy ő most főállásban csinálja-e ezt az Otherworld dolgot, vagy van más munkahelye is, de ha nincs, akkor lehet hogy próbálja a fizetését feljebb vinni ezzel hogy bevállal mindenféle reklámot.
Mert én amúgy észrevettem, hogy elég sokan voltak régen ennél az Otherworld-nél, akik játékokat kritizáltak, akkor több videó jött ki tőlük, ma meg már ha jól látom Zolyn kívül 1 srác van aki csak filmeket kritizál. Sas kolléga például nagyon jó volt náluk, ahogy Shirin is.
Amúgy azt is tudom hogy Zoly a feleségével csinálja ezt az otherworld dolgot, és hogy azért mennek el onnan az emberek így, mert kb senki nem bírt hosszú távon együtt dolgozni velük, elvileg rengeteg nézeteltérés volt.
Ennek a pontos okát egyébként tudja valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!