Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az Otherworld-ös Zoli gyerek...

Az Otherworld-ös Zoli gyerek eladta magát ?

Figyelt kérdés

Tegnap néztem a Halo Infinite "kritikáját" nem tudtam hogy sirjak e vagy röhögjek.

Azaz ember aki végig fikázta az összes Halo-t a Reach-et kivéve most azzal jön elő hogy az Infinite menyire szuper és grátisz még egy kis OLED tv reklámot is benyom LG 55C11-re. :D

Vagy igy véletlenül elfelejtette, hogy a múltban milyen videokat is csinált ? Lásd a méltán híres Dark Souls 1 kritikájuk. Rajtuk röhögött az egész magyar internet.

A video ha valakit érdekel.

https://www.youtube.com/watch?v=194XeJrKGmU

2021. dec. 9. 15:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A tévéreklám engem is kizökkentett de amúgy maga a kritika nem lett rosszabb mint általában, simán lehet hogy tényleg tetszik neki a játék.
2021. dec. 9. 15:46
 2/14 anonim ***** válasza:
72%

1

A Dark Souls kritikát NEM Zoly csinálta, hanem Sas, úgyhogy amiatt a videó miatt felesleges bántani Zolyt

2

A Halo Infinite videóban a tv volt a szponzor, nem a Microsoft, simán elképzelhető, hogy tetszett neki a játék

2021. dec. 9. 15:58
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy a DS 1 "kritikáit" Zoli csinálta, de ők adták ki.
2021. dec. 9. 16:01
 4/14 A kérdező kommentje:
kritikát
2021. dec. 9. 16:02
 5/14 anonim ***** válasza:
95%
Kerdezzuk forditva: van meg olyan nagyobb jutuber aki nem adta el magat?
2021. dec. 9. 17:12
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Erra az "eladta magát" dologra tudok idézni egy kisebb magyar youtubert, szerintem nagyon igaz:

Megkérdezték tőle egy liveban, hogy milyen energiaitalt iszik, erre válaszolta: "Monstert. De én tényleg iszom, nem csak be van ba..va a hátam mögé, mint a többieknek, aztán hozzá se szagolnak."

És amúgy tényleg, minden liveban iszik, és nincs kirakva a kirakatba, nem is kap belőle szponzorpénzt.

2021. dec. 9. 21:49
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a Zolynak kb úgy változik a véleménye, amilyen kedve van épp. Ha jó kedve van, akkor a Far Cry-t is dícséri, ha nem, akkor bármit lehúz.
2021. dec. 9. 21:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szembe köpték már azok százszor is magukat, a híveiket mégsem érdekli.
2021. dec. 10. 04:30
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
OV Zoly-t már nagyon rég óta nem lehet komolyan venni, egy levitézlett videós, egy régi korszak maradványa, egy felnőtt testben ragadt óvodás.
2021. dec. 10. 08:43
 10/14 anonim ***** válasza:
83%

Én nem tudom, hogy ő most főállásban csinálja-e ezt az Otherworld dolgot, vagy van más munkahelye is, de ha nincs, akkor lehet hogy próbálja a fizetését feljebb vinni ezzel hogy bevállal mindenféle reklámot.

Mert én amúgy észrevettem, hogy elég sokan voltak régen ennél az Otherworld-nél, akik játékokat kritizáltak, akkor több videó jött ki tőlük, ma meg már ha jól látom Zolyn kívül 1 srác van aki csak filmeket kritizál. Sas kolléga például nagyon jó volt náluk, ahogy Shirin is.

Amúgy azt is tudom hogy Zoly a feleségével csinálja ezt az otherworld dolgot, és hogy azért mennek el onnan az emberek így, mert kb senki nem bírt hosszú távon együtt dolgozni velük, elvileg rengeteg nézeteltérés volt.

Ennek a pontos okát egyébként tudja valaki?

2021. dec. 10. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!