Szeretitek az Otherworld nevu, videojatekokkal foglalkozo YouTube csatornat?
Melyik kulfoldi csatornakat nezed?
En kulfoldiek kozul tobbnyire Resident Evil-hoz kapcsolodo csatornakat (Ink Ribbon, Score On) es RennReviews-t kovetem ha a jatekokat nezzuk.
Pl. IGN-ben, Gamespot-ban nem nagyon bizok tbh.
Mennyire lehet profi és hiteles az a gaming csatorna, ami lesz*rozott olyan játékokat, mint a Dark Souls, Resistance 2, Halo 3, Uncharted 3, aztán mikor rájöttek, hogy rajtuk röhög az internet, gyorsan törölték őket, vagy letiltották alattuk a kommentelést? Aztán pár év múlva meg istenítették a Dark Souls-t, ők voltak a legnagyobb rajongók, stb.
Mennyire lehet komolyan venni egy olyan csatornát, ami megzsarolja a saját nézőit, hogy ha nem hajlandók nézni a sz*r filmes videóikat, akkor nem lesz több játékos tartalom?
Több videójukról egyenesen üvölt, hogy egy óránál többet nem játszottak az adott játékkal, vagy csak simán hazudnak róla. A nézőik úgysem fogják soha megvenni, úgyhogy hazudhatnak róla bármit.
Nyomorult, szánalmas bohócbrigád.
Azért az Uncharted 3 tényleg nem volt egy nagyszám, mondom ezt Uncharted rajongóként, szerintem a leggyengébb rész mind közül. Csak valamiért divat, sőt szinte kötelező volt Isteníteni.
Szerintem sosem volt igazán jó csatorna, tech szempontból, kritika szempontból sem, magyar színvonalhoz képest olyan átlagos. Egy időben nagy hype volt körülötte, mióta Zoly viszi gyakorlatilag egyedül az egészet, nagyon halvány lett ez a fény, és gyakorlatilag a semmin lovagol már csak azzal a pár megmaradt emberrel, akikből keveset látni videóban.
Nekem az tetszett, hogy többen is voltak, akik véleményt alkottak játékokról, még ha voltak köztük olyanok is, akik nagyon elvakultan tették ezt, vagy legalábbis nem objektíven álltak a témához, mint pl. Shirin, de Zolynak is van egy-két kifogásolható kritikája. Személyes kedvencem Archon volt és SaS. Az ő távozásukkal veszett el az érdeklődésem az Otherworld iránt, ami addig sem volt olyan nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!