Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szeretitek az Otherworld...

Szeretitek az Otherworld nevu, videojatekokkal foglalkozo YouTube csatornat?

Figyelt kérdés

2021. aug. 3. 23:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
42%
Magyar szinten igényes, de angolul van legalább 100 ilyen, vagy jobb minőségű csatorna ezért nem követem
2021. aug. 3. 23:54
 2/15 A kérdező kommentje:

Melyik kulfoldi csatornakat nezed?

En kulfoldiek kozul tobbnyire Resident Evil-hoz kapcsolodo csatornakat (Ink Ribbon, Score On) es RennReviews-t kovetem ha a jatekokat nezzuk.

Pl. IGN-ben, Gamespot-ban nem nagyon bizok tbh.

2021. aug. 4. 00:18
 3/15 anonim ***** válasza:
95%
Egy darabig néztem, de aztán nagyon elszálltak és egy, két videónál túlságosan promóztak is (értsd.: a legtöbb videóban van negatív kritika, ha nem az egész egy negatív kritika. Egyeseknél teljesen elmaradt a negatív kritika. Bemutatott terméknél csupa pozitív dolog, technikai paraméterről semmi infó. Hasznos infó nuku.), így leiratkoztam és azóta nem nézek tőlük semmit.
2021. aug. 4. 01:01
 4/15 anonim ***** válasza:
86%
Nem, valamikor ezer éve régen menő csatorna volt, de szerintem már nagyon a trash kategória határmezsgyéjén mozog. Olyan mintha általános ismeretterjesztő tartalmat akarnának csinálni a témákról amikkel foglalkoznak,megy de végül csak a nárcisztikus felnőtt-óvodás ow zoly fröcsögés hisztijét hallgathatod hogy minden IS szar. "holywood nem tud újat mutatni" és hasonló ow zoli hisztikék. Szerintem szánalmas csatorna, már rég a süllyesztőbe kellett volna eltűnnie.
2021. aug. 4. 08:24
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire lehet profi és hiteles az a gaming csatorna, ami lesz*rozott olyan játékokat, mint a Dark Souls, Resistance 2, Halo 3, Uncharted 3, aztán mikor rájöttek, hogy rajtuk röhög az internet, gyorsan törölték őket, vagy letiltották alattuk a kommentelést? Aztán pár év múlva meg istenítették a Dark Souls-t, ők voltak a legnagyobb rajongók, stb.

Mennyire lehet komolyan venni egy olyan csatornát, ami megzsarolja a saját nézőit, hogy ha nem hajlandók nézni a sz*r filmes videóikat, akkor nem lesz több játékos tartalom?

Több videójukról egyenesen üvölt, hogy egy óránál többet nem játszottak az adott játékkal, vagy csak simán hazudnak róla. A nézőik úgysem fogják soha megvenni, úgyhogy hazudhatnak róla bármit.

Nyomorult, szánalmas bohócbrigád.

2021. aug. 4. 10:17
 6/15 anonim ***** válasza:
75%
Az a csatorna addig volt jò amíg Shirin volt ott jelentősègteljes pozìciòban, amikor ő elköszönt a színvonal is esett a csatornán.
2021. aug. 4. 12:56
 7/15 A kérdező kommentje:
Hat igen Shirin az en szemelyes kedvencem volt az OW-nal, nagyon birtam a szovegeit. Elinditott egy sajat csatornat es van par jo videoja.
2021. aug. 4. 14:55
 8/15 anonim ***** válasza:
58%

Azért az Uncharted 3 tényleg nem volt egy nagyszám, mondom ezt Uncharted rajongóként, szerintem a leggyengébb rész mind közül. Csak valamiért divat, sőt szinte kötelező volt Isteníteni.

2021. aug. 4. 15:06
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sosem volt igazán jó csatorna, tech szempontból, kritika szempontból sem, magyar színvonalhoz képest olyan átlagos. Egy időben nagy hype volt körülötte, mióta Zoly viszi gyakorlatilag egyedül az egészet, nagyon halvány lett ez a fény, és gyakorlatilag a semmin lovagol már csak azzal a pár megmaradt emberrel, akikből keveset látni videóban.

Nekem az tetszett, hogy többen is voltak, akik véleményt alkottak játékokról, még ha voltak köztük olyanok is, akik nagyon elvakultan tették ezt, vagy legalábbis nem objektíven álltak a témához, mint pl. Shirin, de Zolynak is van egy-két kifogásolható kritikája. Személyes kedvencem Archon volt és SaS. Az ő távozásukkal veszett el az érdeklődésem az Otherworld iránt, ami addig sem volt olyan nagy.

2021. aug. 4. 15:31
 10/15 A kérdező kommentje:
8-as hat szerintem meg az elso resz volt nagyon gyenge. Mikor megvettem a 3 jatekot egybe tartalmazo kollekciot es kijatszottam az eggyet akkor feltem hogy milyen lesz a tobbi. Az iranyitas nehezkes volt, az egesz jatek olyan volt mintha egy csobe mennek vegig, de a legrosszabb a ket Jetski-s resz (foleg az elso) es a vege volt.
2021. aug. 4. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!