Sokan miért szidják az Otherworld-öt,és Zoly-t?
Fel vagyok iratkozva a csatornájukra,szinte minden videót megnézek,valamint bele-bele lestem a stream-ekbe is,amíg voltak. Amit ezekből láttam,az alapján Zoly szimpatikus nekem. Természetesen volt olyan,amiben nem értettem egyet,de ennyi.
Nem vagyok elvakult rajongójuk,mert persze,senki sem hibátlan,de mire fel a nagy utálat?
Valaki említette,hogy a DS 3-at lehúzták,majd letörölték a videót.
Ez akkor egy másik,átfogalmazott videó?
https://www.youtube.com/watch?v=3lzW0YTkZtM
Nem kötekedni szeretnék,tényleg kíváncsi vagyok. Köszi a válaszokat előre is!
#10 Kinson-nak milyen megjegyzéseire gondolsz konkrétan? Láttam néhány GoreFest-et,de összességében nem sokat.
#11 Komolyan Zoly testvére? :O Nem tudtam,azt hittem,simán csak egy új tagként lépett be anno.
https://www.youtube.com/watch?v=arAUYnC7llM&ab_channel=Other..
ez a videó is megérne egy misét, tudom hogy ez a játék közel nem olyan mainstream mint a Dark Souls, de itt is azért szar a játék szerinte, mert hogy nehéz, meg nincs története. Ez kb olyan mint a CSGO-tól történetet várni.. :D
Ja meg volt a "miért volt szar a Star Wars Skywalker kora" videó és már olyan dolgokba belekötött hogy mivel Rey azt mondta Landonak hogy ő adjon át valamit Leiának és Carry Fisher meghalt ez olyan mint ha a Lando-t játszó színész halálát kívánnák wtf? :D
Ez akkora baromság hogy még mindig emlékszem rá. Persze tényleg nem volt jó a film de ilyenekbe belekötni? Rendesen agyf@szt kaptam tőle
Én nagyon régen már tudtam, hogy vannak OW-ék, de akkoriban engem nem érdekeltek a youtuberek, magamnak játszottam, nem is értettem, nem tudtam, hogy youtuberek kik és mit csinálnak.
Youtubereket kb csak 2015-től követek igazán. Szóval én már az új OW-t ismertem meg és szerintem nem rosszak.
Engem csak az zavar, hogy már sok youtuber bizniszként tekint az egészre és nincs semmi spontán tartalom. Előterv van, amit szigorúan be kel ltartani, de sokan meg gondolnak egyet és nem is tartják. Tisztára mint egy ilyen katonaiskolában.
A régi youtube volt jó, amikor lazán játszott mindenki, ökörködött, nem olvasott percenként donateket, nem kellett figyelni mit mond, mert jaj megharagszik a polkorrektség miatt a nép...
Ja meg a youtube nem tiltogatott le mindent, ne mtolt reklámot mindenhova, engedte a kreatív ökörködést.
Na ez ma már nincs, csak egy agyonkontrollált felszínes terep lett az egész.
Sokan a state of decay 2 lehúzása miatt haragudtak meg OW Zolira.
Még ellenkritika is készült róla:
Ha nézted volna őket 2008-2015 körül akkor tudnád hogy a Fika Magazin nevet nem véletlenül kapták.
Azok amiket ők lehúztak mind siker címek lettek és mivel ezt ciki felvállalni hogy huppsz megint elqrtuk.
Mind el is tűntek ezek a „tesztjeik” ilyen volt pl a
Dark Souls 1, Resistance 2, Halo 3, Uncharted 3,
Dishonored 1, Dead Space 1…
A Resistance 2 „teszt” konkrétan semmi másról nem szolt mint arról, hogy valami 13 éves kisfiú végig sírta az egészet hogy csúnya játék milyen nehéz igy meg úgy.
Há talán ha életedben nem használtál még PS-t mert PC-s vagy akkor ne az egyik legnehezebb konzol fps-el kezd el a tanulást.
Ha ezekre az agyagvázákra hallgattam volna nem sok játékon lennék túl.
Ja egyébként még grátisz hogy az ostobák még angolul sem tudnak. Queen = Empress és társai.
És ha kijavítod őket akkor repül a bann.
Na szóval inkább hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!