Otherworld Zoleenak miért nincsenek már Beszélgessünk videói?
Figyelt kérdés
2021. szept. 24. 21:19
1/10 anonim válasza:
Azt sem tudom kiről van szó. Gondolom nem jött be neki és lelépett...
2/10 anonim válasza:
Mert teljesen szalonképtelen a csávó.
3/10 A kérdező kommentje:
a maga nézőtábora megvan
2021. szept. 24. 21:38
4/10 anonim válasza:
Lehet valamennyi megmaradt még a régi rajongói közül, de már totál nem tényező a youtubeon. Az infantilis gyermeteg hisztijeivel eléggé becancelezte magát.
5/10 anonim válasza:
Hát mivel az említett személynek 0% kritikai tűrőképessége van, én erre tippelnék. Ahogy a 4 mondta az a hiszti amit leművel óvodás szint.
Egyébként milyen Gamer Magazin az ami pl a pedofiltörvény-t hozza be beszédtémának ? Ha már felhoztad az említett Beszélgessünk szériás videókat konkrétan.
Szerintem egyébként full felesleges lenne elölteni már ezt az egész OW Magazint. A tesztjeik is legjobb esetben is csak paródiák. Lásd Dark Souls , Resistance 2, Dishonored....stb
Mind le is lettek törölve.
6/10 anonim válasza:
Nem éri már meg nekik. Ha ránézel a csatornájukra, az ilyen beszélgetős meg miegymásos liveok 1-2 ezer megtekintést kapnak, a kritikák 30-40-et, a Gorefest meg az Ezért volt 💩 viszi fel néha 80 ezer fölé a nézettséget.
7/10 anonim válasza:
Van helyette heti 4 órás reflektor.
8/10 A kérdező kommentje:
és az mi?
2021. nov. 2. 20:06
9/10 anonim válasza:
A heti gaminghírek részletes kibeszélése.
10/10 A kérdező kommentje:
hát akkor ez nem helyettesíti a régit mert ott volt minden
2021. nov. 2. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!