Beszélgessünk a Bia Sorozatról! Kinek ki a kedvence? Többi lent, Csak rajongóknak!
Sziasztok!
Oké, ez nem kérdés, de arra gondoltam, hogy azok akik szeretik a Bia című Disney ifjúsági sorozatot, azok itt cseveghetnének, ilyesmi. :)
Szóval, írok pár kérdést, NEM muszáj megválaszolni, csak ha szeretnéd! Valamint te is írhatsz kérdést, választ, akármit, csak a Biáról szóljon.
1. Ki a kedvenc szereplőd?
2. Ki a kedvenc párosod?
3. Kik az 5 legkedvencebb szereplőid, és kik az 5 legutáltabb szereplőid?
4. Van valami elképzelésed a második évadról?
5. Szoktál spoilereket olvasgatni?
6. Melyik színésszel/színésznővel találkoznál szívesen?
7. Ha Magyarországon lesz Bia Live Tour akkor szívesen elmennél rá?
8. Hol szoktad nézni a sorozatot?
9. Van valamilyen Biás cuccod? Ha nincs, örülnél, ha lenne /ha van, mid?
10. Kedvenc dalod/dalaid?
10+1 Ugye a Biában vannak vendégszereplők (pl. első évadban Mario Ruiz), akik saját magukat "alakítják" és projekteket terveznek a szereplőkkel (Mario Ruiz esetében ugye Jhonnal), Te kit látnál szívesen a Biában vendégszereplőnek? (Itt bátran elengedheted a fantáziád, szóval nem kell argentín személyt elképzelned! ;) )
Na jó, ennyi, nem szeretném a Gyakori Kérdéseket beszélgetős platformmá alakítani.. xd :D Csak szívesen beszélgetek Bia imádó emberekkel, ha szeretnél beszélgetni, írj üzenetet, és készíthetek egy csopit talán facebookon, vagy máshol. ;)
1. Ki a kedvenc szereplőd?
Bia, de nem azért, mert ő a főszereplő hanem sokban hasonlítunk. (Szeretek rajzolni, énekelni, soha nem adom fel, stb.)
Ana-t is nagyon szeretem és Chiara-t is. Hogy fiút is mondják Victor, Alex és Manuel a kedvencem.
2. Ki a kedvenc párosod?
1. Chiallermo
2. Binuel
3. Velena? (Victor és Helena)
3. Kik az 5 legkedvencebb szereplőid, és kik az 5 legutáltabb szereplőid?
Top 5 kedvenc:
1. Bia
2. Ana
3. Manuel
4. Chiara
5. Carmín (amikor már megváltozott)
Top 5 akit nem szeretek:
1. Mara
2. Marcos
3. Antonio
4. Delfi (nem szimpatikus, de különösebb bajom nincs vele.)
5. -
4. Van valami elképzelésed a második évadról?
Én néztem a második évadot spanyol szinkronnal és voltak benne olyan részek amiket én is elképzeltem. A maradék 5(?) részben szerintem Alex és Bia kibékülnek, Victor elmondja mindenkinek az igazat, Alex összejön Carmínnal, az Urquiza-k és Gutierreze-k jóban lesznek. Kb. Ennyi.
5. Szoktál spoilereket olvasgatni?
Mindig. :)
6. Melyik színésszel/színésznővel találkoznál szívesen?
Julio Peña és Isabela Souza.
7. Ha Magyarországon lesz Bia Live Tour akkor szívesen elmennél rá?
Biztos elmennék.
8. Hol szoktad nézni a sorozatot?
Tv-ben, YouTube-on.
9. Van valamilyen Biás cuccod? Ha nincs, örülnél, ha lenne /ha van, mid?
Örülnék ha lenne.
10. Kedvenc dalod/dalaid?
1. Tengo una canción
2. Primer amor
3. Cuéntales (azt hiszem így írják)
4. Si vuelvo a nacer
5. Dar la vuelta al mundo
10+1 Ugye a Biában vannak vendégszereplők (pl. első évadban Mario Ruiz), akik saját magukat "alakítják" és projekteket terveznek a szereplőkkel (Mario Ruiz esetében ugye Jhonnal), Te kit látnál szívesen a Biában vendégszereplőnek? (Itt bátran elengedheted a fantáziád, szóval nem kell argentín személyt elképzelned! ;) )
Nem nagyon nézek videósokat, így nem tudok kit mondani.
Ha gondolod beszélgetek veled privátban szívesen, de Facebookom és egyéb ilyen helyen nem vagyok fent. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!