Van valami értelme mobilon játszani, vagy csak tönkreteszi a telefont?
Redmi note 10s 128gb rom/6gbnram.
100 ezer feletti telo..
A Pascasls Wagert kezdtem el, de elég hamar felfórrósodott.
Direkt az ilyen jobb játékok miatt vettem ilyen telot, de azzal nem számoltam hogy ilyen hamar felforrósodnak.
Innen a kérdés, hogy oké hogy maxon visz mindent a telefon, de mi értelme van ha 10 perc utàn kiírja hogy overheating.
Az is stimmt hogy nincs hűtés, szellőzés, a hátlap se levehető, de akkor mi értelme ilyen teloknak, ha ugyan úgy csak a gta meg a Max Payne, stb nem melegszik túl?
Ezek szintén maxon mentek egy 30 ezres Huawei telon is.
Ja, csak a felbontást nyugodtan állítsd 3x native-ra.
A többi stimmt a videóban.
Köszi szépen, mindenképp kipróbálom ma az emulátort.
Ha találok megfelelő PS2 emu-t egyből szólok.(PS2-re a Bloodrayne 2 is megjelent tudtommal)
Szívesen! :)
Én is köszi!
Akkor lehet hogy rossz linket küldtem, megnéztem 1876 os verzió az enyém, és nagyon jó.
Próbáld meg ezt:
Az automata frissítést kapcsold ki mindenhol, a telefonon, és a play be is. Aztàn:
Meg ha még nem tetted volna meg,
mielőtt elindítod az emulátort, fagyaszd be a háttérben futó alkalmazásokat, ami felesleges törölni nem lehet, csinàlj rajtuk kényszerített leállást.
+Azal is nyerhetsz némi energiát, ha kikapcsolod a wifit/netet.
Remélem jó lesz! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!