Van valami értelme mobilon játszani, vagy csak tönkreteszi a telefont?
Redmi note 10s 128gb rom/6gbnram.
100 ezer feletti telo..
A Pascasls Wagert kezdtem el, de elég hamar felfórrósodott.
Direkt az ilyen jobb játékok miatt vettem ilyen telot, de azzal nem számoltam hogy ilyen hamar felforrósodnak.
Innen a kérdés, hogy oké hogy maxon visz mindent a telefon, de mi értelme van ha 10 perc utàn kiírja hogy overheating.
Az is stimmt hogy nincs hűtés, szellőzés, a hátlap se levehető, de akkor mi értelme ilyen teloknak, ha ugyan úgy csak a gta meg a Max Payne, stb nem melegszik túl?
Ezek szintén maxon mentek egy 30 ezres Huawei telon is.
Áh, de mindegy is
Holnap eladom ezt a telefont, veszek megint egy PS4 et .
Semmit se érnek ezek a mobiljátékok, még nagyon gagyik.
Egy okostelefon nem is arra van, hogy kiváltson egy konzolt, viszont tényleg jelenhetne meg több igényes játék, ha már a hardver bírja.
A fentebb leírtak a jobb címek közé tartoznak, persze nagy részük indie jellegű, így nem való mindenkinek (annak legalábbis semmiképp, aki csúcs grafikát vár).
A Pascal's Wager-t egyébként végigjátszottad? Szerintem mesterien jó lett, főleg annak fényében, hogy 14 fő készítette. Gyakran 3-4x nagyobb létszámú fejlesztő csapat sem képes hozni ezt a színvonalat játékélmény tekintetében.
Tudom :) , de ahogy írtad is, azért 2022 ben egy 128gb rom/6gb ram os telón már elvárható lenne hogy ne szinte ugyan az legyen a felhozatal mint 2014-2015 ben.
Így nem sok értelmét látom az erősebb hardvernek, ha nincs rá szoftver.
És oké hogy ez telefon, de nem hinném hogy az lenne a piár hogy egy 100+ezres 6gb os telóval felhívhatom nagyanyámat.
Azt 21 éve is megtudtam tenni, és már akkor vagy 6x végigvittem a Max Payne-t pl.
Mortal is mi? Tiszta szégyen, mint ahogy a legtöbb online játékban is csak a felhasználónevek igaziak, csak botok vannak. Haver is addig hitte hogy mekkora Pubg gamer míg nem ment vele nálam Ps4 en. :D
GTA-, SW-Kotorok, Max Payne, Balldurs Gate, stb..
Évek óta ugyan ezek a címek vannak a komolyabb kategóriából.
Nem, végülis az miatt hagytam meg a telót a Wager fasza.
Meg a Vice Vity vel szoktam nosztalgiázni.
Tényleg nagyon jó játék, de ha maxon, full hd be, grafikai tuningokkal elmegy pl a Gamecube os Bloodrayne, Mortal, vagy minden ami kijött rá, ezek fényében tényleg elég karcsúnak találom a felhozatalt.
Úgyhogy nem látom technikai okát hogy ne lehetne egy mobil kézikonzol is, mert a piár az.
Kereslet is lenne rá szerintem.
Na, most nézem amiket küldtél, fszàk! Köszi,!
Ha eszedbe jut még valami ne kímélj! :)
A Dolphin MMJR emulátort ismered?
Jobb mint a sima dolphin Gamecube emulátor, mondom nàlam a Bloodrayne pl jobban néz ki mint PC- n :)
De van még pár cím ami miatt érdemes felrakni, PL Mortal 5, Metal Gear, Zelda, Vagy épp a Resident Evil 1 Remake is arra jött ki először, ezzel az emuval meg olyan az is kb mint
PC n.
Ps2 emu lenne még jó,a Silent Hillek miatt főleg.
Nem ismertem a Dolphin MMJR emulátort, de majd kipróbálom, szívesen Bloodrayneznék én is telefonon. :)
Hardverileg egyébként a PS3 szintjén vannak a mai erősebb telefonok kb, már ami a GPU-t illeti vagyis jogosan várjuk el, hogy adjanak ki egyre több olyan szintű játékot is vagy legalább akkori játékok android portját.
Milyen műfajú játékok érdekelnek leginkább? Megpróbálok még ajánlani párat.
A Watcher Chronicles-t pl mindenképp töltsd le, nemrég jelent meg, szerintem nagyon jó 2D-be ültetett Soulslike, persze nem egy Pascal's Wager szint, de 2D játékhoz képest kiemelkedő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!