Van valami értelme mobilon játszani, vagy csak tönkreteszi a telefont?
Redmi note 10s 128gb rom/6gbnram.
100 ezer feletti telo..
A Pascasls Wagert kezdtem el, de elég hamar felfórrósodott.
Direkt az ilyen jobb játékok miatt vettem ilyen telot, de azzal nem számoltam hogy ilyen hamar felforrósodnak.
Innen a kérdés, hogy oké hogy maxon visz mindent a telefon, de mi értelme van ha 10 perc utàn kiírja hogy overheating.
Az is stimmt hogy nincs hűtés, szellőzés, a hátlap se levehető, de akkor mi értelme ilyen teloknak, ha ugyan úgy csak a gta meg a Max Payne, stb nem melegszik túl?
Ezek szintén maxon mentek egy 30 ezres Huawei telon is.
Köszi.
Itt is csak azt irta ki hogy vigyázzak nehogy tulmelegedjen, levettem a kinyithatós tokot, így jobb.
De az ilyen újabb telónál nem bszza szét az aksit a játék?
Ja, a tok volt a baj, köszi! :)
Eléggé hardcore gamer vagyok, csak most elromlott a gépem ezért néztem szét a mobiljátékok között.
Ez a Pscal's Wager már elég jó lett, de még mindig nagyon szegênyes a kínálat.
A teljessêg igénye nélkül
Van egy csomó koreai játék pl
Moonlight blade,vagy az Odin Wallhalla, amik tök jók lennének nálunk is, de nincs.
De nagyjából ott áll a magyar mobiljáték piac, mint 5 éve kb, pár kivétellel.
Pl A Bryht Memory(t) lenyomtam kb 2 óra alatt..
Kösz srácok, tok nélkül kell játszani, ennyi.
Esetleg működő ps2 emut nem tudtok?, a Gamecube MMJR fent van, visz mindent.
A Pascal's Wager szerintem is a legjobban sikerült cím jelenleg androidon, még PC-n is megállja a helyét az a játék, hozza egy Dark Souls 1-2 színvonalát, csak rövidebb és fix karaktereket irányítasz, akik között válthatsz is.
Most megjelent egy szintén prémium játék, a Watcher Chronicles, ami egy 2D Soulslike-Metroidvania hybrid, oldalnézetes Dark Souls rajzolt grafikával:
Emellett ajánlok néhány más prémium játékot is, amiket megéri megvenni telefonra:
Alien Isolation - A nagysikerű PC/Konzolokra megjelent sci-fi horror androidos portja
BattleChasers:Nightwar - Egy nagyon hangulatos JRPG stílusú játék
Dead Cells - Metroidvania szerű játékmenetet ülteti a Roguelite műfajba, véletlenszerűen generált pályákkal.
Grimvalor - A fentebb említett Watcher Chronicleshez hasonló Soulsvania (Metroidvania Soulslike jellegű nehézséggel és harcrendszerrel egy dark fantasy világban.)
Monster Hunter Stories - Monster Hunter világában játszódó JRPG, Pokemon szerű szörny gyűjtögetős játékmenettel.
Northgard - Androidon a jelenleg elérhető legjobb klasszikusabb jellegű RTS (stratégia) játék, ami átvesz néhány elemet a túlélő játékokból is.
Titan Quest Legendary Edition - A nagysikerű ARPG android portja DLCkkel együtt.
This War of Mine - A háború borzalmait legrealisztikusabban bemutató túlélőjáték a túlélők szemszögéből.
Undead Horde - ARPG stratégiai elemekkel, amiben egy gonosz nekromanta szerepében játszol és célod az emberiség leigázása.
Unruly Heroes - Az egyik legjobb androidra megjelent akcio platformer nagyon stílusos, művészi grafikával, Rayman szerű játékmenettel.
XCOM bármelyik része - Jó kis AAA kategóriás csapatalapú körökre osztott taktikai játék
Még tudnék ajánlani kisebb játékokat is, de teljesítményre ezek pl elég jól kihasználják egy kötépkategóriás telefon teljesítményét. (Az Alien Isolation-t és XCOM2-t lehet nem támogatja a telefonodat, mert jelenleg az a leghardverigényesebb telefonra megjelent játék.)
Húh, köszi barátom! :)
Veterán hc gamerből most mobilra kényszerültem, elromlott a PS4 em, csak nyáron tudok újat venni..
Ez egy
egész jó teló amúgy, csak, sajnálattal konstatàltam hogy még majdnem mindig az a pár cím van mint vagy 5 éve. Aminek van valami gameplay-e. Gta-k,Max Payne,SW Kotor-ok, Sims..
Ezeket már annyiszor végigvittem hogy szinte feltudnám mondani a párbeszédeket :D
Letöltöttem pár mmot, pl:V4..és így az ESO után, tudod, mi a fsz ez?!
Magától megy a legtöbb játék :D
Ja, a Wagert élvezem, amúgy is a kedvenc műfajom a soulslike.
(Csak a Bloodborne miatt vettem PS4 et :) )
Az Alien isolationt annak ellenére
is megvenném hogy x360 on, és PS4 én is végigvitt em, de hiába a jó teló, azt írja: az eszköz nem kompatibilis ezzel a játékkal', de még egy párral sem.
Tegnap próbáltam ma reggelig letölteni a Moonlight Bladet a Tap Tap ról, de kér valami pingvines appot hozzá, ahhoz meg csak kínai, koreai, stb számmal lehet regisztrálni.
Aztán lehet hogy ez is magától menne, de a youtube on láttam egész jól néz ki, Odin Valhalla Rising detto.
Na, hát köszi, megnézem őket! :)
Gamecube emulátor is megy, azt meg csak a Bloodrayne miatt raktam fel..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!