Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért kell szinte minden...

Miért kell szinte minden egyes open world játékba versenyeket belepakolni?

Figyelt kérdés
Aki versenyezni akar vannak versenyzős játékok én nem szeretek. Ezért unom azt, hogy minden egyes open world játékokba bele kell tenniük. Ezzel rajtam kívül más így van?
febr. 16. 09:16
 1/5 anonim ***** válasza:
29%
Minden egyes? Melyikre gondolsz, nekem hirtelen egy sem jut eszembe..
febr. 16. 09:22
 2/5 anonim ***** válasza:
38%

Engem csak akkor zavarnak, ha kötelezők, és nagyon ócskán vannak megcsinálva, vagy túl nehezek. Ha opcionális, akkor semmi gond.

Engem az erőltetett lopakodás irritál. Pl. egy FPS játékban elfognak, elveszik a fegyvereidet, és végig kell lopakodni egy pályán, hogy visszaszerezd őket, és újra lövöldözhess. Persze, ha észrevesznek, akkor 5-10 perces szakaszokat kell újra játszani, hogy hosszabb legyen a játékidő.

febr. 16. 09:23
 3/5 anonim ***** válasza:
29%
Nem kell. Nem is szoktak, csak ahol tematikailag teljesen odaillő, és így bónusz tartalom lehet azoknak, akiket érdekel az ilyesmi. De pl a Bethesda játékokban sem jellemző.
febr. 16. 09:25
 4/5 anonim ***** válasza:
56%

Pl a Witcher 3 lóversenyei vagy autóversenyzés a Cyberpunk 2077-ben. Persze opcionálisak, szóval sok vizet nem zavarnak. Ha valakinek nem tetszik, max nem csinálja meg ezeket a küldetéseket.

febr. 16. 09:26
 5/5 Kedves Vezető ***** válasza:
100%

Nekem is a Witcher 3 lóversenye ugrott be, meg a házon belüli Cyberpunk, meg a GTA/klónjai.

De ezek opcionálisak.

Nem úgy mint a Doom Eternal ugrálásai pl.

Ha pmatformert akarok, azt veszek.

De ez a játék egy szóba összefoglalható volt eddig is:

Darálás.

Az Eternal a legrosszabb Doom szerintem:

Horda, ugrálás, ugrálás, ugrálás, leesés, ugrálás, horda.

Felesleges volt ilyen platformer elemekkel kitolni a játékidőt, kivenni a Dethmatch multit.

Nincs minden játékban verseny, de vannak játékok, amikben tényleg vannak nem opcionális idegesítő dolgok.

febr. 16. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!