Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit kéen tennem, hogy jó...

Mit kéen tennem, hogy jó legyen a Steam-em?

Figyelt kérdés

Az a probléma (bár nem olyan komoly😅, DE idegesít..), hogy a Steam nem írja ki, hogy online vagyok, hanem mindig hogy offline... szinte mindent ami eszembe jutott próbáltam már, hogy jó legyen, de semmi! Nem, nem csak át kel váltani offline-ra és aztán vissza, mert úgy sem működött btw. Ja fontos, hogy attól függetlenül engd/tudok gamelni.

Szóval, ha tudtok rá megoldást, hogy mi lehet a baja ÉS hogyan lehetne ezt megoldani, akkor várom a válaszokat. Köszönöm.

ma 02:18
 1/3 A kérdező kommentje:

kéne*

XD

ma 02:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Tálcaikonon jobb klikk/Online? Ha arra gondolsz hogy a profilodon és barátlistában nem mutatja hogy online vagy. Onnan egy kattintással lehet online/rejtett/offline módba váltani, és ez nincs hatással a játékokra.
ma 08:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem rejtett módban vagy, chatnél tudod állítani.

[link]

ma 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!