Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Steam Guard steam guard...

Gergoo2 kérdése:

Steam Guard steam guard mobile authenticator-ban kéne segítség, valaki segítsen hogy mit kell tennem?

Figyelt kérdés
Telefont cseréltem, simkártya maradt és amikor az új telefonra engedélyezném a steam guardot akkor azt írja hogy adjam meg amit smsben küldtek kódot, csakhogy nem küldtek semmit. Nem tudom mit csináljak, valaki tudna segíteni?

#SMS kód #Steam Guard #Steam #steam guard mobile authenticator #steam mobile
2016. márc. 20. 10:41
 1/2 anonim ***** válasza:
de bizony, küldtek sms-t, nagy piros betűkkel :) ha elolvastad volna tudnád h azt csak 1x küldik, neked fel kellett volna jegyezned. gondolom ez a kód kéne.. nemtom mit kéne csinálnod, írj a supportnak
2016. márc. 20. 23:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom, meg is van az a kód, de mivel új telefonom van ezért vissza állítottam e-mailo-osra a steam guardot és amikor az új telefonon visszaálítanám mobilra azt kéri hogy amit smsben küldött kódot azt írjam be , de nem küldd semmit a régi kódokat meg nem fogadja el
2016. márc. 21. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!